Σάββατο 22 Μαρτίου 2008

Χωρίς Σκαρμούτσο στη Μυτιλήνη

Χωρίς τον Νίκο Σκαρμούτσο που λόγω ίωσης έχασε αρκετές προπονήσεις, ταξίδεψε η ομάδα του Παναιτωλικού για τη Μυτιλήνη για το αυριανό παιχνίδι με τον Αιολικό. Εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι τραυματίες Κατράνας, Φελεγκάκης, Σόου, Λαδάς, ο τιμωρημένος Μπελεβώνης, ο στρατευμένος Νάιντος και οι Νάκος, Δράκος, Βαγγελής.Η αποστολή αναχώρησε μετά την πρωινή προπόνηση που έγινε στο Αγρίνιο και σ’ αυτή συμμετέχουν 19 ποδοσφαιριστές: Πρίπου, Γκόλιας, Μπαντάς, Καλοκαίρης, Κουτσουρές, Ντε Φραντσέσκο, Σάμπο, Καρακατσάνης, Δέντσας, Ζορμπάς, Αβραμίδης, Σίμος, Μήτσης, Μπουσινάκης, Πάβελα, Λιούρδης, Ρούσσης, Μπαμπανιώτης, Ζουρούδης.



Share

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Eίναι κρίμα σε αυτή την ομάδα να είναι ο προπονητής ο πλέον αδύναμος κρίκος στην προσπάθεια για νίκες και τελική άνοδο. Ακούω θα αρχίσει το ματσάκι στον Ταρλά με τον Μπαμπανιώτη (ελέω έλλειψης νεαρών), ενώ παρά το γεγονός ότι στη συνέντευξη είπε ότι ο Κουτσουρές πήγε καλά ως δεξί μπακ (έλεος!!!!!!!), θα αρχίσει ξανά με Αβραμίδη. Επίσης αυτόν τον Πρίπου δεν βλέπει ότι δεν είναι σε καλή κατάσταση...γενικώς;;; Εύχομαι σε μεγάλη νίκη παρά τις όποιες απουσίες, αλλά θυμηθείτε με ότι αν χάσει η ομάδα μας (φτού φτού...), δεν θα είναι ίδια τα πράγματα για τον Μαραγκό...Εκτός κι αν έχουν δώσει διαπιστευτήρια στην Παιανία και όλα καλά!!!

Ανώνυμος είπε...

Να συμπληρώσω ότι μας τιμάει ιδιαίτερα το γεγονός της στάσης των φίλων του Αιολικού. Αν πάτε στο σάιτ των παδών της ομάδος της ΜΥτιλήνης θα δείτε να λέγονται φοβερά πράγματα για τον παναιτωλικό...
1. Να βγει προεδρικό διάταγμα και να ανεβάσει απ ευθείας τον Παναιτωλικό στην Α΄Εθνική!!!!!!!!!!
2. Εμείς να πληρώσουμε διπλό εισιτήριο στον αγώνα, να μας βάλουν ακόμη και 15 ευρώ το εισητήριο, αλλά οι φιλοξενούμενοι φίλοι του Παναιτωλικού δεν πρέπει να πληρώσουν τίποτα. Είχαμε φοβερή φιλοξενία στο Αγρίνιο και πρέπει να δείξουμε κι εδώ την φιλοξενίας μας με κάποιο τρόπο!!!!!!!!!!!
3. Αύριο παίζει η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας με την καλύτερη ομάδα της κατηγορίας!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Είναι Σάββατο, πριν τον αγώνα και αυτό που έχω να πω, ότι ασχέτως αποτελέσματος (αυριανού), ότι και να γίνει, αυτό το καλό κλίμα που έχει αναπτυχτεί μεταξύ Παναιτωλικού και Αιολικού, δεν πρέπει να χαλάσει ΠΟΤΕ.
Με τιμή
costas2by4AIO

Ανώνυμος είπε...

mi fovaste exun frontisei gia to diplo...2.95 i expekt kai 2.8 i bwin.....prolavete

Ανώνυμος είπε...

to paixnidi min to fovaste...akoma kai an xanume sto imixrono...i anatropi allwste dinei parapanw apo to sketo diplo....

Ανώνυμος είπε...

Merikoi blepo den bazetai mialo kai pianetai ola ta pragmata apo to stoixima. Siga min asxoloyntai oloi oi ektos Ellados mpoyk me Mytilini, Koropi kai Tayro. Alloste aytes oi etaireies poy prosferoyn G Ethniki einai deyteroklassates. Dld tha prepei na erthei enas assos apo edo os tin Mytilini gia na baletai mialo. Den yparxei tipota periergo sto ayriano mats...Min sas paramythiazoyn oi psixakides toy stoiximatos.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ Ο ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ή ΤΑ ΛΑΔΙΑ ΠΟΥ ΧΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ;

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΟΣ Ο ΜΑΡΑΓΚΟΣ! ΤΙ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ "ΚΥΡΙΟΙ!"

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΠΟΣΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΙΧΕ? ΡΕ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΑ. ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΧΑΘΗΚΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΟ ΜΕ ΚΟΡΙΝΘΟ ΑΛΛΑ ΑΝ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΑΙΟΛΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΜΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ(ΒΛ. ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΑΛΙ Η ΚΟΡΙΝΘΟΣ) .ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ.