Τετάρτη 12 Μαρτίου 2008

Πλάκα θα 'χει

Με τα σημερινά επεισόδια και τα μαχαιρώματα στο Μενίδι, η Ένωση Β’ και Γ’ Εθνικής έχει την ευκαιρία να τιμωρήσει και τις δύο ομάδες και να φανεί αυστηρή, όπως διατείνεται ότι θέλει να είναι, σε θέματα που αφορούν τη βία. Γιατί τούτη τη φορά αποδεδειγμένα συμμετείχαν οπαδοί του Αχαρναϊκού και της Ηλιούπολης.
Λέτε να ρίξει καμιά «καμπάνα» στην έδρα της Ηλιούπολης και να γίνει το εξ’ αναβολής παιχνίδι της με τον Παναιτωλικό σε ουδέτερο γήπεδο; Στην Κόρινθο ας πούμε ή το Αίγιο, που πρόσφατα οι ομάδες τους δοκίμασαν Ηλιουπολίτικη φιλοξενία; Πλάκα θα 'χει...



Share

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΕ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΙΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ...ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΙ ΠΩς ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΑΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ,ΑΝ, ΑΝ, ΑΝ...

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΞΥΠΝΗΤΖΗΔΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΧΡΗΣΤΟ...ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ,ΚΑΙ Η ΕΝΩΣΗ Β-Γ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΨΑΧΝΕ ΝΑ ΤΗΝ "ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ" ΤΗ ΜΠΡΑΒΟΥΠΟΛΗ.ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ...

Ανώνυμος είπε...

Kai simera an diabasate efimerides, oi opadoi tis Ilioypolis diamartirontan oti den eimaste tromakrates kai katadikazoyme tetoies energeies...Kai pigan sto Menidi gia polemo, me maxairia kai poios kserei ti allo mazi...
ΑΘΑΝΑΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΣΟΥ!!!

Ανώνυμος είπε...

Να κραζετε οσο μπορειτε τα ΜΜΕ των Αθηνων γιατι δινουν αφεση στην Ηλιουπολη.
Το θεμα περασε στα ψιλα
Ενας δημοσιογραφος του Σπορ φμ
μου ειπε ειρωνικα "εσεις τι κανατε στο Αγρινιο με την Ηλιουπολη"
Ισα ειναι τα γιουχα και οι αποδοκιμασιες , ισα ειναι μολοτοφ και σφαιρες?

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΥΧΤΟΒΙΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ "ΞΕΡΑΣΕ" ΠΟΛΛΑ...
ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΖΕΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ Ο ΚΟΠΡΟΣ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΟΥ..

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ.ΧΡΗΣΤΟ ΣΕ ΑΚΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ Ο ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΘΕΙ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.ΡΩΤΗΣΕ ΑΥΡΙΟ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ,ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΛΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΧΕ ΑΝΑΒΛΗΘΕΙ,ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΑΡΧΕΣ,ΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΩΣ Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΘΕΙ ΝΑ ΕΚΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΝΑΒΛΗΘΕΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΠΡΕΠΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΤΙΣΕΙ ΣΤΟ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ.
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΟΝΤΡΗ ΠΑΤΑΤΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΕΖΟΝ,ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

Ελπίζω να μη γίνει καμιά πατάτα!!!!


ΠΑΜΕ ΡΕ ΚΑΝΑΡΙΝΙΑ!!!!
ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ!!

xristos 6

Ανώνυμος είπε...

Ναι,να το ρωτήσουν.Όχι τίποτ'άλλο, αλλά θα πάρουμε το ματς στο γήπεδο και οι αντίπαλοι στα χαρτιά, συν ότι θα έχουμε και μηδενισμό και -1 βαθμό.Έτσι δεν είναι? Είναι και σε καλή κατάσταση,αλλά έχουμε παίκτες, εντάξει, δε μασάμε. Το παιχνίδι αυτό, παρ'όλο που έχει την ταμπέλα του ντέρμπυ είναι σαν όλα τα άλλα..Μέσα στην έδρα μας δεν πρέπει να σκεφτόμαστε άλλο αποτέλεσμα εννοείται.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά συμφωνό με τον altobeli, έχουμε σοβαρό παιχνίδι μπροστά μας!!Το παιχνίδι είναι μια ολόκληρη κατηγορία...όντως...δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια παρόλο που υπάρχει 1 ολόκληρος γύρος μπροστά μας..Πρέπει να το κερδίσουμε πάση θυσία ..το έχει ανάγκη και η ομάδα και ο κόσμος του Αγρινίου......Χρήστο υπάρχη περίπτωση μέχρι την Κυριακή να καταφέρουμε με κάποιο link να ακούσουμε απο το ραδιοφωνο μέσω του blog τον αγώνα????Γιατί εαν περιμένουμε απο την ΕΡΑ ΣΠΟΡ....όπως καταλαβαίνεις δεν θα ακούσουμε τίποτα...Είμαστε 3 πατριωτάκια που μένουμε Σέρρες..

Ανώνυμος είπε...

Για τον ανωνυμο 11.52.Δεν θυμαμαι να υπηρχαν αθηναικα ΜΜΕ στον αγωνα με την Ηλιουπολη..οι δικοι μας μας εδωσαν αμεσως..δεν προλαβα να παω σπιτι απο το γηπεδο και ηδη ολα τα αθηναικα καναλια μας εδειχναν...οποτε δεν μας φταινε οι Αθηναιοι φιλε..οι προδοτες ειναι αναμεσα μας ετοιμοι να τα κονομησουν παλι αν γινει στραβη.Για αυτο να προσεχουμε την ομαδα μας μονοι μας και να την προστατεψουμε απο τον καθενα που παιζει παιχνιδια στην πλατη της.

ΧΡΗΣΤΟΣ είπε...

Για τους φίλους από τις Σέρρες:

To site του Ραδιο-Ακαρνανία που μεταδίδει αγώνες του Παναιτωλικού είναι: http://www.radioakarnania.com/

Ανώνυμος είπε...

ρε εδω εχουμε παιχνιδαρα και εμεις ασχολουμαστε με τις καμπαρετζουδες τις ηλιουπολης.
ειναι δυσκολο το παιχνιδι με το διαγορα.
παντως χρηστο εκανες λαθος τοτε με την ηλιουπολη που εστειλες το βιντεο αμεσως και παιχτηκε στις ειδησεις οπου φανηκε λες και ημασταν ζουγκλα.εντελως φιλικα θελω να σου πω να μην εισαι τοσο παρορμητικος αλλη φορα γιατι τοτε ειχε γινει κακο στην ομαδα.
νικη με διαγορα να γουσταρουμε ολοι.

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ (ΚΑΙ ΔΙΣΤΥΧΩΣ ΟΧΙ ΜΠΟΡΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ) ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΚΑΘΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΣ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ. ΡΕ ΚΟΥΤΕΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΑΡΕΣ ΤΗΣ ΜΟΝΟΧΥΣΙΑΣ Ο ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΘΑ ΕΚΤΙΣΕΙ ΤΗ ΠΟΙΝΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΣΕ ΠΟΙΟ ΟΥΖΕΡΙ ΑΛΛΑΞΕ Ο Κ.Α.Π.;;; ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΕ ΤΟ ΣΤΟΥΜΠΟ;;; ΑΥΤΟΣ ΕΙΠΕ ΤΙΣ ΑΡ..ΔΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗ;;; ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΛΗΓΗ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ. ΕΚΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΓΑΜΑ ΕΘΝΙΚΗ ΚΩΛΟΒΛΑΧΟΙ.

ΧΡΗΣΤΟΣ είπε...

Για τον 1:09. Όπως βλέπεις στο blog αποφεύγουν όλοι τους χαρακτηρισμούς και τις βωμολοχίες. Μπορούμε να πούμε την άποψή μας, να σχολιάσουμε τις απόψεις άλλων, αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος επίθεσης σε όσους διαφωνούμε. Δεν μπορεί να έχουμε όλοι ταυτόσημη άποψη. Σε τελική ανάλυση, δεν είναι υποχρεωμένος ο καθένας, π.χ. να ξέρει απ' έξω τον ΚΑΠ.

Ανώνυμος είπε...

Φιλε 13/3 8:56
μιλαω για την κυριακη που πεσαν οι πυροβολισμοι δεν ειπαν τιποτα στην αθλητικη εκπομπη της κρατικης τηλεορασης
Δεν την θεωρω επιπεδου βεβαια την συγκεκριμενη εκπομπη
αν δεν θελει καποιος να σχολιαζει αυτα που γινονται και να κοιτα το επομενο παιχνιδι
να μην του κακοφαινεται οταν γινονται
αυτα
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΟΛΙΚΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Χρήστο ευχαριστούμε πολύ(απο Σέρρες)!!!!!!!!!Φορτσα ΚΑΝΑΡΙΝΙΑ!!!!!!!!!!!!