Σάββατο 2 Αυγούστου 2008

Αλλαγές στα φιλικά

Το πρόγραμμα των φιλικών του Παναιτωλικού άλλαξε σε σχέση με αυτό που αρχικά έγινε γνωστό. Για να βρεθεί τρόπος ν’ αντιμετωπίσει η ομάδα του Αγρινίου ένα ακόμα αντίπαλο από τη Super league (μετά τη Λάρισα), τον Θρασύβουλο, μετατέθηκε για τις 13 Αυγούστου το «κλεισμένο» από καιρό φιλικό με τη Ρόδο και έτσι ο αγώνας Παναιτωλικός – Θρασύβουλος θα γίνει στις 9 του μήνα. Λίγες μέρες νωρίτερα, την Τετάρτη 6 Αυγούστου ο Παναιτωλικός θα παίξει φιλικό με το Βελούχι (ομάδα Δ’ Εθνικής) στο Καρπενήσι.
Μετά την επιστροφή του στο Αγρίνιο έχει προγραμματιστεί φιλικό με τον Αίαντα Γαστούνης (Α’ τοπικό Ηλείας) την Τετάρτη 20 Αυγούστου. Ο αγώνας αυτός θα γίνει στο ΕΜΙΛΕΟΝ, αφού στο γήπεδο Παναιτωλικού γίνονται εργασίες αντικατάστασης τμήματος του χλοοτάπητα που έχει υποστεί ζημιές.Το Σάββατο 23 Αυγούστου στο Πεμπελοποννησιακό Στάδιο στην Πάτρα ο Παναιτωλικός θ’ αντιμετωπίσει την Παναχαϊκή στο τελευταίο φιλικό πριν τα παιχνίδια της α’ φάσης του κυπέλλου, που έχουν προγραμματιστεί για τις 30-31 Αυγούστου. Όπως λένε οι υπεύθυνοι, μένει μια κενή ημερομηνία για φιλικό το Σαββατοκύριακο 6-7 Σεπτεμβρίου, αφού μία εβδομάδα αργότερα αρχίζει το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.



Share

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

mas tin "ekane" o panagiotopoulos, den peirazei omos tha eimaste kai stis 13 ekei.

Ανώνυμος είπε...

βλεπω ότι και στην αλεξανδρούπολη(ΠΑΕ ΘΡΑΚΗ) στείλαν επενδυτές>Αρα ΠΑΕ ΘΡΑΚΗ και ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ τα ΠΡΩΤΑ ΦΑΒΟΡΙ...στο δρόμο του αγωγού φυσικού αερίου!!!

Ανώνυμος είπε...

ENA KAINOYRIO BLOG POY ASXOLEITAI ME TO ODOSFAIRO STHN AIT/NIA DHMIOYRGHUTHIKE. EINAI TO pn18.blogspot.com. einai yperoxo

Ανώνυμος είπε...

xristo kali epitixia sta nea sou kathikonta. tha mas lipsei to reportaz sou.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Στούμπο το παλιότερο σχόλιο σας για τον Μπεκιάι κρίνεται πλέον επιεικώς ανεπιτυχές. Ο Μπεκιάι θα παίζει πιθανώς φέτος στο champions league, στον Παναιτωλικό θα μας χάλαγε?

ΧΡΗΣΤΟΣ είπε...

Ποιο σχόλιο για τον Μπεκιάι;;; Δεν έγραψα ποτέ τίποτε για τον συγκεκριμένο τερματοφύλακα. Μήπως εννοείς κάτι άλλο φίλε μου;

Ανώνυμος είπε...

Συγγνωμη , εχετε δίκιο. Για τον Μπούτσεκ ήταν το σχόλιο σας και εκ παραδρομής το μπέρδεψα.
Στα σταματήσετε το ρεπορτάζ (και κατ' επέκτασιν την ενασχοληση με το blog) λόγω των νέων σας καθηκόντων ή θα τα συνεχίσετε παράλληλα?

Ανώνυμος είπε...

Πού είσαι Χρήστο;