Τετάρτη 23 Ιουλίου 2008

Αφίξεις...

Δύο παίκτες που ανήκουν στο ρόστερ του Παναιτωλικού, αλλά (για διαφορετικούς λόγους) ήταν δικαιολογημένα απόντες από την πρώτη προπόνηση και τη μέχρι τώρα προετοιμασία της ομάδας, επιστρέφουν στο Αγρίνιο. Ο λόγος για τον Σάμπα Σόου και τον Νίκο Μπαμπανιώτη.
Ο πρώτος επέστρεψε από τη Γαλλία και σήμερα θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί η μετεγχειρητική του εξέλιξη. Ο Σόου υπέστη συντριπτικό κάταγμα του ποδιού του στο παιχνίδι με τη Θήβα στο τέλος Ιανουαρίου και υποβλήθηκε τότε σε επέμβαση. Οι εξετάσεις θα δείξουν σε τι κατάσταση βρίσκεται και πότε θα μπορέσει να ενταχθεί στο πρόγραμμα της ομάδας.
Ο Νίκος Μπαμπανιώτης με νωπές τις δάφνες από τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων, δύο μέρες μετά την επιστροφή του Εθνικού συγκροτήματος στην Ελλάδα, είναι έτοιμος να φορέσει ξανά τη φανέλα του Παναιτωλικού. Σήμερα υποβάλλεται σε εργομετρικές εξετάσεις στην Αθήνα και το βράδυ φτάνει στο Αγρίνιο. Αύριο θα πάρει μέρος στην πρωινή προπόνηση του Παναιτωλικού.
Για τον νεαρό πορτιέρο φτάνουν ήδη «ενοχλήσεις» στην ΠΑΕ από μάνατζερ, που βολιδοσκοπούν τις προθέσεις του Παναιτωλικού. Αν δηλαδή η διοίκηση συζητάει το ενδεχόμενο πώλησής του και με ποιο τίμημα. Απ’ ότι λένε οι διοικούντες, μέχρι σήμερα δεν έχει κατατεθεί πρόταση από άλλη ΠΑΕ για τον Μπαμπανιώτη, ούτε υπάρχει πρόθεση να παραχωρηθεί. Οι εμφανίσεις του είναι σίγουρο ότι θα φέρουν προτάσεις.



Share

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε χρήστο τι παίζει με μπούτσεκ?

ΧΡΗΣΤΟΣ είπε...

Μπιρίμπα στο ΚΑΠΗ... Ποιον Μπούτσεκ ρε παιδιά;

Ανώνυμος είπε...

Μπιρίμπα στο ΚΑΠΗ.

xaxaxaxa poly kalo xristo, oti prepei gia ton mpoutsek.