Παρασκευή 18 Ιουλίου 2008

Εμείς θα δώσουμε τη χαρά

Τις πρώτες του δηλώσεις από την ημέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Παναιτωλικού έκανε σήμερα ο Νίκος Κεχαγιάς, στη συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο. Αναφέρθηκε στο περιβάλλον που υπάρχει, μιλώντας με κολακευτικά λόγια για τις εγκαταστάσεις, την οργάνωση και τα πρόσωπα και γενικότερα τις συνθήκες εργασίας:
«Θα χρησιμοποιήσω μια κουβέντα που είπα χθες στους ποδοσφαιριστές μου, στη συγκέντρωση στην οποία κάναμε: Ότι, θα πρέπει να θεωρούμε τους εαυτούς μας -παίκτες και τεχνική ηγεσία- πάρα πολύ τυχερούς επειδή μας επέλεξαν να βρισκόμαστε σ’ αυτή την ομάδα. Πραγματικά λίγες ομάδες -και εννοώ ομάδες μόνο από τη Super League και όχι από άλλες κατηγορίες- έχουν αυτή την οργάνωση, αυτή τη διοίκηση και αυτόν τον πρόεδρο, που ανά πάσα στιγμή είναι κοντά στους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία.
Θα κάνω αναφορά στον πρόεδρο, γιατί, είναι ένα αξιόλογο άτομο, που έχουν καταλάβει όλοι οι άνθρωποι που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και όλοι οι αγρινιώτες, ότι τα δύο τελευταία χρόνια κάνει μια πολύ μεγάλη προσπάθεια να ανεβεί στη Β’ Εθνική. Ελπίζω, εύχομαι και είμαι σίγουρος γι’ αυτό, να ήμαστε εμείς αυτοί που θα του δώσουμε αυτή τη χαρά».


Ο Νίκος Κεχαγιάς αναφέρθηκε στο έμψυχο δυναμικό που ο ίδιος και οι συνεργάτες του θα διαχειριστούν. Τόνισε ότι βλέποντας τα DVD με τα παιχνίδια της προηγούμενης σεζόν, είπε ποιοι παίκτες πρέπει να μείνουν και αυτοί έμειναν. Και ότι οι μεταγραφές έγιναν με προσοχή:
«Όλες οι επιλογές έγιναν μετά από προσεκτική ανάλυση και όχι τυχαία με τον οποιονδήποτε παίκτη μας προτείνανε ή ξέραμε. Πιστεύω στο υλικό που υπάρχει στην ομάδα. Θα χρειαστεί να κάνουμε ένα δυνατό σύνολο όσο γίνεται συντομότερα, για να παρουσιάσουμε μια ομάδα που θα κάνει πρωταθλητισμό. Εφόσον δεν υπάρχουν προβλήματα, το μόνο που απομένει σε εμάς είναι η δουλειά και μόνο η δουλειά σε προπονήσεις και παιχνίδια για να πετύχουμε το στόχο μας, που δεν είναι άλλος από την άνοδο στη Β’ Εθνική».

Ρωτήθηκε για την κάλυψη του κενού που υπάρχει στη θέση του τερματοφύλακα:
«Έχουν γίνει πολλές προτάσεις και για τους τερματοφύλακες. Θεωρήσαμε ότι δεν είναι η ενδεδειγμένη λύση η οποιαδήποτε πρόταση μας έγινε. Είμαστε κοντά στο να κλείσουμε τον τερματοφύλακα που εμείς επιθυμούσαμε από την αρχή και σύντομα θα ανακοινωθεί και η μεταγραφή του».

Για το αν υπάρχει πρόθεση και για άλλες μεταγραφές:
«Όπως σας είπα, είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από τις επιλογές που γίνανε και τα άτομα που ήρθαν στην ομάδα. Πάντα όμως υπάρχει το καλύτερο. Εκτός από την εκκρεμότητα με τον τερματοφύλακα, αφήνουμε ανοικτό το ενδεχόμενο ακόμα μίας μεταγραφής. Θα ήθελα να δω λίγο την ομάδα για χρονικό διάστημα μιας εβδομάδας και τότε θα είμαι απόλυτα σίγουρος αν θα κάνουμε ή δεν θα κάνουμε αυτή τη μεταγραφή. Δεν μπορώ να σας πως σε ποια θέση ή οτιδήποτε άλλο».

Έκανε αναφορά στον κόσμο του Παναιτωλικού, καλώντας τον να ενισχύσει την ομάδα στα δύσκολα:
«Το ποδόσφαιρο είναι γιορτή και χαρά. Κανένας δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο με τις νίκες. Εκείνο που θέλουμε εμείς, εσείς, οι φίλαθλοι, είναι η ομάδα να κερδίζει. Σίγουρα όμως δεν μπορείς να κάνεις το απόλυτο. Θα υπάρχουν και άσχημες στιγμές, θα υπάρχουν και ήττες. Αυτές τις στιγμές χρειαζόμαστε εσάς, χρειαζόμαστε τους φιλάθλους να είναι κοντά μας. Θέλουμε τη συμπαράσταση του κόσμου, που παρότι ήμουνα μακριά γνωρίζω ότι είναι πάρα πολύ δυναμική. Είμαι σίγουρος ότι θα την έχουμε και την επόμενη χρονιά, για να πάνε όλα όπως θέλουμε και επιθυμούμε».

Ξεκαθάρισε ότι είναι οπαδός του επιθετικού ποδοσφαίρου και έτσι θέλει να δουλέψει στον Παναιτωλικό:
«Έχετε δει στην προηγούμενη ομάδα που ήμουνα ότι μου άρεσε το επιθετικό ποδόσφαιρο, έπαιζα επιθετικά. Όταν μια ομάδα κάνει πρωταθλητισμό δεν μπορεί να έχει παθητικό ρόλο στον αγωνιστικό χώρο. Δυναμικό ρόλο πρέπει να έχει και νομίζω πως θα παρουσιαστούμε έτσι την καινούργια ποδοσφαιρική σεζόν. Δεν πρέπει να λέμε κουβέντες, κάντε λίγη υπομονή. Αυτά θα τα δουλέψουμε και θα τα δείτε στον αγωνιστικό χώρο».



Share

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΙ...
***
Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΟΜΩΣ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ....ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ καθε στιγμή να χαλάσει τα δικά σου σχέδια και απο εκεί που δεν το περιμένεις!ΚΡΑΤΗΣΤΕ πολυ μικρο καλαθι...

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν εβαλαν μυαλο μετα τα περυσινα και τα προπερσινα τοτε ειναι αξιοι της μοιρας τους. Και δε μιλαω μονο για το εξωαγωνιστικο (παρασκηνιο, διαιτησια) αλλα και στο αγωνιστικο κομματι η ομαδα δεν ηταν αυτη που επρεπε τα δυο τελευταια χρονια.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΔΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ; ΑΝΤΕ ΠΑΡΕ ΤΟ ΠΑΝΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ...