Τρίτη 13 Μαΐου 2008

Ανακοίνωση των οργανωμένων

Ανακοίνωση στήριξης στον Φώτη Κωστούλα εξέδωσαν από κοινού οι GUERREROS και οι WARRIORS, με την οποία ζητούν να αναθεωρήσει την πρόθεση που εξέφρασε για αποχώρηση από τα διοικητικά του Παναιτωλικού. Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρονται στους τρεις φιλάθλους που συνελήφθηκαν στη Θήβα, ζητώντας την αθώωσή τους.
Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Όταν ρώτησαν τον Διογένη το Κυνικό ποιο ζώο δαγκώνει περισσότερο;; αυτός απάντησε: Από τα άγρια ο συκοφάντης και από τα ήμερα ο κόλακας.
Αν για κάτι είμαστε περήφανοι αυτό είναι πως ποτέ δεν παίξαμε ούτε τον έναν ούτε τον άλλο ρόλο.
Αντίθετα σταθήκαμε και στις ένδοξες στιγμές και στα πέτρινα χρόνια με αξιοπρέπεια και πάθος δίπλα στην ομάδα.
Γιατί η σχέση μας με τον Παναιτωλικό είναι έντονα συναισθηματική και όχι υλικοοικονομική.
Είναι πρόσφατες οι δηλώσεις του κ. Κωστούλα περί αποχωρήσεως του.
Εμείς σαν οργανωμένοι οπαδοί δηλώνουμε δημόσια πως έχει τη στήριξη και την εμπιστοσύνη μας.
Γι’ αυτό το λόγο τον καλούμε να αναθεωρήσει την άποψή του και να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές.
Ενδεχόμενη φυγή του δεν θα είναι μόνο προσωπική του ήττα αλλά και ήττα όλων μας. Θα είναι μεγάλη ήττα για το Αγρίνιο και το νομό Αιτ/νιας.
Σε μια περιοχή που βασιλεύει η μιζέρια και η εσωστρέφεια σε ένα τόπο λησμονημένο από τη κριτική εξουσία και τα κομματόσκυλα βρέθηκε ένας άνθρωπος που της έδωσε όραμα και προοπτική.
Γιατί είναι γνωστό πως ο Παναιτωλικός είναι ο αδιαπραγμάτευτος φορέας της Αιτωλοακαρνάνικης συνείδησης, είτε αρέσει είτε δεν αρέσει σε μερικούς.
Αυτό δεν σημαίνει ότι θα σιωπήσουμε σε λάθη που έγιναν και δεν θα ασκήσουμε κριτική.
Θεωρούμε ότι σε αυτό τον τομέα μπορούμε να βοηθήσουμε με τις προτάσεις και τα μέτρα δράσης που θα εκθέσουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Ένα δεύτερο σημαντικό ζήτημα που μας απασχολεί είναι η άδικη σύλληψη των 3 φιλάθλων του Παναιτωλικού. Επειδή ήμασταν αυτόπτες μάρτυρες όσων διαδραματίστηκαν στη Θήβα δηλώνουμε με περίσσια ευθύνη πως η σύλληψή τους ήταν άδικη.
Επειδή έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη θεωρούμε πως η αθώωσή τους αποτελεί μονόδρομο.
Καλούμε όλους τους φιλάθλους του Παναιτωλικού και όχι μόνο να σταθούν αλληλέγγυοι και να βοηθήσουν με όλες τους τις δυνάμεις ώστε να επικρατήσει η αλήθεια και το δίκιο. Απαιτούμε την αθώωσή τους.
Μετά τιμής το
Δ.Σ. ΤΟΥ Σ.Φ. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ GUERREROS
Δ.Σ. ΤΟΥ Ο.Φ. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ WARRIORS».Share

1 σχόλιο:

apo6 είπε...

poli swsti i kinisi twn organomenwn.8a nai pragmati megali HTTA na figei o proedros.Prepei na meinei k NA allaksei nootropia.Na proxwrisei se ALLAGES sinergatwn..Xristo proxwra tin idea sou gia anoixti sizitisi ston Axelwo gia ton panetoliko.