Τετάρτη 14 Μαΐου 2008

Διαδήλωση!


Η ατμόσφαιρα ήταν βαριά στο γήπεδο και εμφανής η διάθεση της συντριπτικής πλειοψηφίας των θεατών, να εκφράσουν την αποδοκιμασία τους στους παίκτες για το όνειρο που γκρέμισαν. Στη θύρα 6 οι φανατικοί οπαδοί δήλωσαν την απουσία τους απλώνοντας ένα τεράστιο πανό στο χώρο που συνήθως καταλαμβάνου. Από κάθε σημείο των εξεδρών οι ιαχές «πουλημένοι, πουλημένοι…» με την είσοδο των ομάδων και στη συνέχεια «πετάξτε τις φανέλες και φύγετε από δω», κυριάρχησαν. Η μπάλα πήρε όλους, βασικούς και αναπληρωματικούς, αφού, όταν οι τελευταίοι πήγαν να καθίσουν στον πάγκο βρέθηκαν αντιμέτωποι με ποικίλες εκδηλώσεις αποδοκιμασίας. Ο Νικολαΐδης χειροκροτήθηκε και στη συνέχεια ο Ξανθόπουλος. Οι υπόλοιποι «τα άκουσαν» για τα καλά.
Αντίθετα ο Φώτης Κωστούλας έζησε στιγμές που δεν είχε γνωρίσει στα τρία χρόνια της θητείας του. Αποθεώθηκε από τον κόσμο και πολλοί ήταν εκείνοι που τον πλησίασαν για να εκφράσουν τη στήριξή τους και την επιθυμία να μείνει στο τιμόνι της ομάδας, ανακαλώντας την πρόθεση αποχώρησης που εξέφρασε τη Δευτέρα.
Ο Παναιτωλικός κέρδισε 2-0 το Κορωπί, αλλά το σημερινό παιχνίδι θα μείνει χαραγμένο στη μνήμη όλων. Ο Ζορμπάς στο 44’ με σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής έκανε το 1-0 και στο 68’ ο Καρακατσάνης με ωραία ατομική προσπάθεια πέρασε και τον τερματοφύλακα και έκανε το 2-0. Το Κορωπί δεν απείλησε την ομάδα του Αγρινίου που ειδικά στο α’ ημίχρονο οι παίκτες της περισσότερο είχαν το νου τους στις εξέδρες παρά στον αγωνιστικό χώρο. Στο β’ που οι αντιδράσεις μειώθηκαν, δημιούργησαν φάσεις και θα μπορούσαν να πετύχουν και άλλα γκολ.
Διαιτητής ήταν ο Μπλάνας (Μεσσηνίας). Κίτρινη κάρτα έδειξε στους Δέντσα – Μαυρογιαννάκη, Γιάτσεκ.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Λιούρδης, Μπαντάς, Καλοκαίρης, Μπελεβώνης (80’ Ρούσσης), Κουτσουρές, Καρακατσάνης, Δέντσας, Ζορμπάς, Σίμος, Νάιντος (64’ Γκόλιας), Ζουρούδης (58’ Πάβελα).
ΚΟΡΩΠΙ: Πουρής, Πούλος, Μπλέτσας, Μαυρογιαννάκης, Σαχινίδης (58’ Νιασούδης), Καραλάγας, Γιάτσεκ, Μάνγκαν (73’ Κωνσταντινίδης), Άγγος, Κολτσίδας, Ιωάννου (79’ Σκοπελίτης).



Share

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΗΣΤΟ ΑΚΟΥΣΕΣ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ ΠΑΝΤΟΣ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ ΕΤΣΙ

comanto είπε...

ΧΡΗΣΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗ ΕΦΥΓΕ? ΠΑΝΤΟΣ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΧΡΗΣΤΟ;