Τετάρτη 28 Μαΐου 2008

Την εκτέλεσε ροδίτης


Ένας Ροδίτης ήταν ο εκτελεστής της Ρόδου! Ο Πέτρος Ζουρούδης με γυριστό σουτ στο 82’ πέτυχε το γκολ με το οποίο ο Παναιτωλικός νίκησε 1-0 τη Ρόδο, μετά από πέντε ισόπαλα παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων την τελευταία τριετία. Ο Παναιτωλικός είχε την υπεροχή αλλά «ξόδεψε» τις αρκετές ευκαιρίες που δημιούργησε κυρίως στο α’ ημίχρονο. Πίεσε τη Ρόδο μετά το 70’ και οι φιλοξενούμενοι στην προσπάθειά τους να πάρουν τον βαθμό με τον οποίο θα εξασφάλιζαν και μαθηματικά την παραμονή, ξεπέρασαν πολλές φορές τα όρια με τις καθυστερήσεις που έκαναν και τους τραυματισμούς των παικτών τους. Πριν το γκολ οι θεατές αντέδρασαν έντονα με τον «τραυματισμό» του Καντιμοίρη, που αποχώρησε με φορείο, αλλά σηκώθηκε αμέσως και ζήτησε να επιστρέψει στον αγωνιστικό χώρο. Όσο περίμενε το νεύμα του διαιτητή σημειώθηκε το γκολ και ο τεχνικός της Ρόδου Δημήτρης Σπανός διαμαρτυρήθηκε για να αποβληθεί από τον πάγκο. Η Ρόδος τελείωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες, αφού στις καθυστερήσεις επιδίωξε και πήρε τη 2η κίτρινη κάρτα ο Παυλίδης.
Στα αξιοσημείωτα, η επανεμφάνιση του Κώστα Νικολαΐδη (τον συνόδευαν οι δύο γιοι του στην επίσημη εμφάνιση των ομάδων στο γήπεδο), ο οποίος υπερασπίστηκε την εστία του Παναιτωλικού σε επίσημο παιχνίδι μετά από ένα χρόνο, αφού ο Μπαμπανιώτης απουσιάζει με την Εθνική Νέων και ο Λιούρδης αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των ποδοσφαιριστών Μπισδούνη - Κοντοπάνου.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Νικολαΐδης, Γκόλιας (78’ Μήτσης), Μπαντάς, Καλοκαίρης, Κουτσουρές (71’ Νάιντος), Σάμπο, Καρακατσάνης, Δέντσας, Ζορμπάς (58’ Νάκος), Σίμος, Ζουρούδης.
ΡΟΔΟΣ: Γκούμπιεκ, Παπαγεωργίου, Αμπελάς, Μπαλής (68’ Στουρνάρας), Παυλίδης, Γκαρασίνο (88’ Νικηταράς), Βασιλόπουλος, Τσιαντούλης, Πλουσής, Καντιμοίρης Σ., Στεργαλάς.



Share

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ίσως κάποια στιγμή πρέπει να απομωνόσουμε οριστικά τους Παναιτωλικαρες της εξέδρας...Το παιδάκι ο Ζορμπας(20 ετών ειναι) ήταν το 2ο θυμα μετα τον Lucas...Δεν λεω οχι στην υγιη κριτική ...Λεω ΟΧΙ στο χυδαιο και αισχρο βρισιμο...

pane-athens