Κυριακή 11 Μαΐου 2008

Κατάντια!

Το ερώτημα που έμπαινε για μεγάλο διάστημα ήταν αν ο Παναιτωλικός προλαβαίνει να διεκδικήσει άνοδο στη Β’ Εθνική. Η απάντηση δεν ήταν εύκολη, αλλά δόθηκε σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο της Θήβας. Πλέον οι οπαδοί του αμφιταλαντεύονται ανάμεσα σε δύο ενδεχόμενα, στο ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ή στο ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ. Αυτό που έγινε στη Θήβα είναι πρόκληση της νοημοσύνης του φιλάθλου. Απέναντι στην πιο αδύναμη (και αδιάφορη ταυτόχρονα) ομάδα του πρωταθλήματος που δεν έχει κερδίσει ούτε ένα αντίπαλο στην έδρα του, ο Παναιτωλικός απέφυγε την ήττα στην εκπνοή του αγώνα!!!
Οι παίκτες της ομάδας του Αγρινίου φρόντισαν να απαλλάξουν τους οπαδούς τους από κάθε ίχνος άγχους για το υπόλοιπο της σεζόν. Αντί να τρέχουν από γήπεδο σε γήπεδο ελπίζοντας στο θαύμα, μπορούν πια να χαλαρώσουν. Είναι κι αυτό μια προσφορά που πρέπει να εκτιμηθεί…
Το γκολ του Ζουρούδη με σουτ στο 44’ έκανε τους περίπου 200 αγρινιώτες να χαμογελάσουν. Βλέποντας τις ευκαιρίες να χάνονται μία μετά την άλλη και το 0-2 να μην έρχεται, άρχισαν να προβληματίζονται. Στην πρώτη της επίσκεψη στην περιοχή του Παναιτωλικού η Θήβα στο 70’ με σουτ του Τσαγκαρογιαννάκη ισοφάρισε σε 1-1, αλλά ο Ζουρούδης με πέναλτι στο 75’ (το κέρδισε ο Πάβελα από τον Ευθυμίου) ξανάδωσε προβάδισμα στον Παναιτωλικό.
Μέχρι εδώ οι θεατές έβλεπαν σε ριπλέι τον προηγούμενο εκτός έδρας αγώνα με τον Φωστήρα. Από καρμπόν βγήκε και η συνέχεια. Η άμυνα άρχισε τις… προσφορές και στο 84’ ο Νικολάου με σουτ ισοφάρισε για δεύτερη φορά. Στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μιχαήλ έκανε το 3-2. Κανείς δεν πίστευε αυτό που έβλεπαν τα μάτια του!
Στο επόμενο λεπτό ο Καρακατσάνης διαμόρφωσε το τελικό 3-3, με απούσα αυτή τη φορά την άμυνα των γηπεδούχων. Στην εκπνοή ο Ζουρούδης σημάδεψε το δοκάρι της εστίας της Θήβας και ο Καρακατσάνης σε κενό τέρμα αστόχησε. Με τη λήξη του αγώνα άρχισαν οι αποδοκιμασίες, που συνεχίζονται ακόμα… Στο σύνολό τους οι φίλοι του Παναιτωλικού είναι αγανακτισμένοι. Δεν περίμεναν ότι το τέλος της φετινής προσπάθειας θα γραφεί με αυτόν τον τρόπο.
Διαιτητής ήταν ο Αγριτέλης (Λέσβου) με βοηθούς τους Δουδούμη – Τσουκνίδα (Φθιώτιδας). Με κίτρινη κάρτα παρατηρήθηκαν οι Μπουρελάκος, Ευθυμίου, Μιχαήλ.
ΘΗΒΑ: Διαμαντής, Μπουρελάκος, Γαλάνης, Ευθυμίου, Πέδρο, Τσαγκαρογιαννάκης, Καναρής (61’ Αποστόλου), Παντελής, Καλιαμπάκας, Μαμάκος (61’ Νικολάου), Μιχαήλ.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Μπαμπανιώτης, Πρίπου, Γκόλιας, Μπαντάς, Καλοκαίρης, Μπελεβώνης, Κουτσουρές, Ντε Φραντσέσκο (46’ Πάβελα), Καρακατσάνης, Δέντσας, Ζουρούδης.



Share

1 σχόλιο:

gagarin είπε...

Το γκολ του Καρακατσάνη στις καθυστερήσεις μας γλίτωσε από ΤΕΡΑΣΤΙΑ ξεφτίλα... Θα γινόμασταν η μόλις δεύτερη ομάδα την οποία κερδίζει η Θήβα στο πρωτάθλημα!!!

Τώρα πια για άνοδο ούτε λόγος...
Φαίνεται ότι οι παίχτες (πλην Σάμπο, Καρακατσάνη) δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του πρωταθλητισμού.