Πέμπτη 29 Μαΐου 2008

"Συζητώ με αυτούς που θα μπουν δίπλα μου"

Μετά το τέλος του αγώνα με τη Ρόδο, ρώτησα τον Φώτη Κωστούλα αν είναι σε θέση να πει κάτι περισσότερο στους φιλάθλους για την πρόθεση που έχει εκφράσει να εγκαταλείψει τον Παναιτωλικό. Η απάντησή του ήταν πως θα μιλήσει μόλις τελειώσει το πρωτάθλημα, αλλά έδωσε το στίγμα των προθέσεών του. Παρότι δεν θέλησε να μπει σε λεπτομέρειες, φαίνεται ότι ο μεγαλομέτοχος του Παναιτωλικού εξετάζει σήμερα κάποιες συγκεκριμένες προτάσεις. Ή θα παραχωρήσει τη θέση του σε άλλον ενδιαφερόμενο, ή θα συνεργαστεί με ανθρώπους που θέλουν να βρεθούν στο πλευρό του, συμμετέχοντας στην από δω και πέρα προσπάθεια. Το δεύτερο σενάριο του πολυμετοχικού σχήματος, δείχνει να έχει τις περισσότερες πιθανότητες υλοποίησης. Στις δηλώσεις του (που είναι on camera και θα μεταδοθούν στην εκπομπή "Pre Game" την Παρασκευή 30 Μαΐου στις 20.10 στον ΑΧΕΛΩΟ TV) o Φώτης Κωστούλας, φαίνεται αισιόδοξος ότι θα βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για τον Παναιτωλικό και θ’ ανακοινωθεί σύντομα.
«Υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις. Έχω και ανοικτή κουβέντα με ανθρώπους που θέλουν να στηρίξουν την ομάδα. Και στη θέση μου ή και δίπλα μου. Υπάρχουν αρκετά τέτοια σενάρια και τα κοιτάζω. Δεν μπορώ να πω ότι η αξιολόγηση είναι τόσο κοντά, που να μπορέσω να δώσω κάποιο παραπάνω στίγμα αυτή τη στιγμή. Απλά υπάρχουν συζητήσεις».
Αυτό που αποκλείει είναι να μπει ο Παναιτωλικός σε περιπέτειες και θέλησε να καθησυχάσει τον κόσμο: «Να το επαναλάβω για να ησυχάσουν οι φίλαθλοι, που καταλαβαίνω την αγωνία και την ανησυχία τους. Οποιαδήποτε κίνηση κάνω θα είναι μόνο για το καλύτερο του Παναιτωλικού και τίποτα άλλο. Δεν θ’ αφήσω αυτή την ομάδα που φτιάξαμε όλοι μας, με τους οπαδούς μας τους πολύ καλούς και τους φιλάθλους μας τους πολύ καλούς. Δεν θα το αφήσω να πέσει σε χέρια τα οποία θα αξιολογήσω ότι δεν είναι καλά».
Ο προβληματισμός του για τα όσα συμβαίνουν στο πρωτάθλημα εξακολουθεί να υπάρχει: «Αυτό που είχα πει είναι ότι δεν θέλω να συνεχίσω στη Γ’ με όλα αυτά που συμβαίνουν, γιατί ορισμένες καταστάσεις μας δυσκολεύουν να πάρουμε το πρωτάθλημα και δεν είναι μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό παραμένει. Δεν ξέρουμε αν θα υπάρξουν παρόμοια προβλήματα και του χρόνου, αλλά πολύ πιθανόν να υπάρχουν».
Από την ημέρα της δήλωσής του για αποχώρηση, φαίνεται να έχουν συμβεί γεγονότα που τον επηρέασαν. Όπως η εκδηλώσεις των φίλων του Παναιτωλικού προς το πρόσωπό του: «Δεν περίμενα αυτή την αγάπη του κόσμου, ήταν κάτι συγκινητικό. Έχει δείξει την αγάπη και τη συμπάθεια με πολλούς τρόπους, με γραπτά, με μηνύματα, με τηλέφωνα, με οποιοδήποτε άλλο τρόπο που μπορείς να φανταστείς. Ήταν κάτι που πραγματικά με συγκίνησε και με βάζει μπροστά σε ένα ακόμα μεγαλύτερο δίλλημα, απ’ ότι είχα πριν».



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: