Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2008

Λιγοστεύουν τα προβλήματα

Όλα δείχνουν ότι ο Παναιτωλικός θα παραταχθεί στο παιχνίδι της Τετάρτης 16 Ιανουαρίου με τις λιγότερες δυνατές απουσίες. Ο "κάπτεν" της ομάδας Μάκης Μπελεβώνης δεν προπονήθηκε την εβδομάδα που πέρασε και δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του. Το ίδιο ισχύει και για τον Καραμανώλη, που έτσι κι αλλιώς δεν ανήκει στους λεγόμενους βασικούς της ομάδας.

Αντίθετα ευχάριστα ήταν για τον Κρητικό τεχνικό τα νέα που έρχονται απ' την εξέλιξη της αποθεραπείας των υπολοίπων παικτών που αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμού. Ο νεαρός Ρούσσης προπονείται χωρίς ενοχλήσεις τις τελευταίες μέρες και βάζει υποψηφιότητα επιστροφής στην ενδεκάδα, λύνοντας τα χέρια του Σηφάκη στο θέμα των "μικρών". Το κανονικό πρόγραμμα ακολουθούν Βαγγελής και Μπουσινάκης, που καλύπτουν το χαμένο έδαφος και περιμένουν την ευκαιρία να αγωνιστούν.

Απών από την αναμέτρηση με τον Φωστήρα θα είναι ο τιμωρημένος Πρίπου, ενώ ο στρατευμένος Νάιντος εξασφάλισε άδεια από την μονάδα που υπηρετεί και συμμετέχει στις προπονήσεις, βάζοντας υποψηφιότητα για την ενδεκάδα.

Ο Νίκος Σκαρμούτσος επιστρέφει σε επίσημο παιχνίδι τέσσερις μήνες μετά τον τραυματισμό του (κάκωση μηνίσκου) που τον οδήγησε στο χειρουργείο. Ντεμπούτο αναμένεται να κάνει ο Πέτρος Ζουρούδης στο πρώτο επίσημο παιχνίδι μετά την επιστροφή του στο Αγρίνιο.



Share

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι να παίξουν από την αρχή Ζουρούδης και Σκαρμούτσος. Μαζί με Λούκας και Ζορμπά θα πετάει η επίθεση.

Υ.Γ. Συγχαρητήρια για το Blog

Ανώνυμος είπε...

Σκαρμούτσος στη θέση του Μπελεβώνη, Ζουρούδης στη θέση του Καρακατσάνη. Οι άλλοι όπως έπαιζαν στα φιλικά.
Το μόνο που φοβάμαι είναι η άμυνά μας. Όλοι γήπεδο την Τετάρτη. Νίκη και εκδρομή στην Καλαμάτα.

Ανώνυμος είπε...

καταρχην μπραβο για αυτην την προσπαθεια πληροφορησης των φιλαθλων του παναιτωλικου μας,που δειχνει για αλλη μια φορα την καλη επαγγελματικη δουλεια του τοπικου αθλιτικου δημοσιογραφου που ξεχωριζει.και για να περασω στα αγωνιστικα,θεωρω το ματς κλειδι για την συνεχεια απο πολλες αποψεις και περιμενω με αγωνια πως θα εμφανιστει η ομαδα μετα την μεγαλη αποχη.θεωρω οτι ο ζουρουδης δεν ειναι ετοιμος και δεν πρεπει να ξεκινησει και μεγαλη την απωλεια μπελεβωνη.καλη συνεχεια και με την νικη η ομαδα μας!

Ανώνυμος είπε...

kali arxi xristo stoumpo. singxaritiria gia to blog.
einai kalo i antikimeniki enimerosi na aksizi ta singxaritiria olon mas.
sindesmos filathlon panaitolikou athinas..


xagiate.

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στο Χ.Στούμπο για τη προσπ΄παθεια που κάνει για τη καλύτερη ενημέρωση των φιλάθλων του Παναιτωλικού!
Οσο για τον αγώνα με προσοχή και υπομονή η νίκη πιστεύω θα έρθει!