Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2008

Παράπονα για έλλειψη ενημέρωσης

Για μία ακόμα φορά ο Παναιτωλικός εξέφρασε τη δυσφορία του για την έλλειψη ενημέρωσης από πλευράς της Ένωσης Β’ και Γ’ Εθνικής. Ο Μάκης Μπελεβώνης που ρωτήθηκε αν γνωρίζει κάτι περισσότερο για τη συμφωνία της Ένωσης με τη Super League απάντησε: «Εκτός της ανακοίνωσης στο site της Ένωσης δεν έχει φτάσει άλλη ενημέρωση σε μας. Παρότι στο τελευταίο έγγραφό μας όπως ξέρετε ζητούσαμε έγγραφη ενημέρωση για τις συναντήσεις, τις επαφές που έγιναν, τ’ αποτελέσματά τους και τι αποφασίστηκε. Ελπίζω σύντομα να πάρουμε απάντηση διαφορετικά θα ζητήσουμε πάλι ενημέρωση για όλα τα θέματα. Δεν είναι μόνο το οικονομικό, αλλά υπάρχουν σκέψεις για αλλαγές γενικά στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Τέτοιες αλλαγές δεν γίνονται με λίγους. Πρέπει να έχουν θέση και άποψη όλες οι ομάδες, να ακουστούν όλες οι απόψεις».

Για την πρόθεση της ΛΕΦΙΠΑ να τιμήσει πριν την έναρξη του αγώνα τον Γιώργο Ζαχαρόπουλο:
«Η ΛΕΦΙΠΑ μπορεί να τιμήσει οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή θέλει, αλλά ο αγωνιστικός χώρος δεν είναι ο πιο κατάλληλος και μάλιστα πριν τον αγώνα, να τιμήσει έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος πράγματι πρόσφερε και ο χαρακτήρας και η αγωνιστική του προσφορά στον Παναιτωλικό ήταν ανεκτίμητη, αλλά είναι αντίπαλος. Μπορεί να γίνει η εκδήλωση σε οποιονδήποτε άλλο χώρο. Απ’ την πλευρά μας εμείς θα παραχωρήσουμε οποιονδήποτε άλλο χώρο θέλουν, εκτός από τον αγωνιστικό».

Για τη φανέλα που θα φορεθεί: «Υπήρξε επικοινωνία με τον Φωστήρα που μας ενημέρωσε ότι θα φορέσει κίτρινα-μαύρα. Επειδή έχουμε παραλάβει και τη μπλε εμφάνιση, πιστεύω δεν θα υπάρξει πρόβλημα αυτή τη φορά από τους διαιτητές. Θα παίξουμε με τη μπλε, όπως στο φιλικό με τη Θύελλα. Διαφορετικά θα αναγκαστούμε να χρησιμοποιήσουμε την 4η στολή που έχουμε, τη λευκή. Εξαρτάται κάθε φορά από τον διαιτητή».

Για τις μειωμένες τιμές εισιτηρίων στο παιχνίδι με τον Φωστήρα:
«Ισχύει αυτό που είχαμε ανακοινώσει τον Νοέμβριο που ήταν να γίνει το παιχνίδι. Στη μικρή κερκίδα τιμή 5 ευρώ και θα δοθούν εισιτήρια στους συλλόγους φιλάθλων. Σήμερα επισκέφτηκαν το 4ο Γυμνάσιο και μοίρασαν δώρα και 100 εισιτήρια στα παιδιά, από αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών. Μας ενδιαφέρει να έρχονται παιδιά στο γήπεδο και το ίδιο θα κάνουμε στα περισσότερα παιχνίδια».

Ανακοινώθηκε ότι την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου θα γίνει η κοπή της πίτας για τους χορηγούς, που θα συνοδευτεί από μπουφέ.




Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: