Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2008

Νίκησε τη Θήβα 3-0 έχασε τον Σόου























Ο Παναιτωλικός νίκησε 3-0 τη Θήβα αλλά η επιτυχία του επισκιάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Σάμπα Σόου. Ο Σενεγαλέζος επιθετικός που έπαιξε για πρώτη φορά στη βασική ενδεκάδα σε εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος, δέχτηκε υπέρμετρα σκληρό μαρκάρισμα (φωτο 3) από τον Πολωνό τερματοφύλακα της Θήβας Τιράισκι στο 28’, που προκάλεσε συντριπτικό κάταγμα κνήμης – περόνης στο αριστερό πόδι του Σόου. Διακομίστηκε στο Νοσοκομείο και το πρωί της Δευτέρας θα υποβληθεί σε επέμβαση. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις θα μείνει εκτός δράσης για τρεις με τέσσερις μήνες.
Στη φάση αυτή ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι (χωρίς να αποβάλει τον τερματοφύλακα) με το οποίο ο Ζουρούδης πέτυχε το δεύτερο γκολ της ομάδας του. Ο Παναιτωλικός είχε προηγηθεί με το «καλημέρα» όταν με τη συμπλήρωση του 1ου λεπτού Ζουρούδης – Σκαρμούτσος συνδυάστηκαν και ο τελευταίος πάσαρε στον Ζορμπά, που με σουτ άνοιξε το σκορ. Ο Πέτρος Ζουρούδης έκανε το 3-0 στο 45’, όταν με έξοχο πλασέ (φωτο 2) πέρασε τη μπάλα πάνω από τον Τιράισκι.
Ο τερματοφύλακας της Θήβας στέρησε από τον Ζουρούδη το χατ-τρικ, αφού στο 12’ απέκρουσε με τα πόδια το σουτ του έμπειρου επιθετικού, στο 46’ και στο 47’ εξουδετέρωσε κεφαλιά και σουτ αποκρούοντας σε κόρενρ. Το ίδιο έκανε στο 89’ σε σουτ του Ζορμπά αποκρούοντας σε κόρνερ, ενώ σε δύο περιπτώσεις κοντά στο γκολ έφτασε και ο Καρακατσάνης.
Στα αξιοσημείωτα η μεγάλη προσέλευση του κόσμου (φωτο 1) που πάλι στάθηκε στο πλευρό της ομάδας.
Διαιτητής ήταν ο Μανούρας (Τρικάλων) που έκανε αρκετά λάθη. Καλοί η βοηθός του Κουρομπίλια και ο 2ος βοηθός Αργυρόπουλος (Καρδίτσας). Με κίτρινη κάρτα παρατηρήθηκαν οι Ζορμπάς – Τιράσκι, Παππάς.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Λιούρδης, Πρίπου, Γκόλιας, Σάμπο, Δέντσας, (65’ Σίμος), Ζορμπάς, Αβραμίδης, Σκαρμούτσος (77’ Κουτσουρές), Ρούσσης, Ζουρούδης, Σόου (λ.τ. 30’ Καρακατσάνης).
ΘΗΒΑ: Τιράισκι, Τσιριγώτης, Τσαγκαρογιαννάκης, Ορλίνσκι (86’ Χαρατσάρης), Νικολάου, Δεσποτόπουλος (80’ Καραγιάννης), Κανάρης, Καραμπετιάν, Παππάς (59’ Παντελής), Μπουρελάκος, Γαλάνης.

-Πριν την έναρξη του παιχνιδιού τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Γιάννη Τραγόμαλου, που διατέλεσε παράγοντας του Παναιτωλικού για πολλά χρόνια. Έφυγε από τη ζωή το πρωί του Σαββάτου σε ηλικία 62 ετών. Το παρατεταμένο χειροκρότημα των φίλων της ομάδας ήταν δείγμα της αναγνώρισης στον άνθρωπο που υπηρέτησε τον Παναιτωλικό από διοικητικά πόστα τη δεκαετία του ’80.





Share

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σ

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟΣ Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ,ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΚΑΝΕ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 5000 ΜΕΣΑ!

Ανώνυμος είπε...

Ευγενική προτροπή: Ας αντιληφθούν ορισμένοι ότι το γήπεδο δεν είναι τόπος εκτόνωσης και ας περιορίσουν το "ροζ" λεξιλόγιο,ιδίως όταν δίπλα τους κάθονται πιτσιρίκια αλλά και γυναίκες φίλαθλοι που στηρίζουν την ομάδα του Αγρινίου μαζί με τους συντρόφους τους...

Θερμά ευχαριστώ για τη φιλοξενία

Ανώνυμος είπε...

Έχεις απόλυτο δίκαιο φίλε μου. Κάποιοι επιμένουν σε συμπεριφορές προηγούμενων δεκαετιών, χωρίς να βλέπουν πως τα πράγματα έχουν αλλάξει. Δυστυχώς θα χρειαστεί υπομονή και χρόνος για να καταλάβουν αυτοί οι λίγοι, ότι οφείλουν να σέβονται την πλειοψηφία, που πραγματικά συμπεριφέρεται όπως ταιριάζει σε πολιτισμένους ανθρώπους.

Ανώνυμος είπε...

εχει δικιο σε αυτα που καταγγελει ο φιλος παραπανω,απλα να πω οτι σε γενικες γραμμες και ειδικοτερα φετος η συμπεριφορα των φιλαθλων μας γενικα ειναι παρασαγκας καλυτερη των προηγουμενων ετων.τελεια δεν ειναι βεβαια και θα αργησει να γινει,αλλα τουλαχιστον οφειλω να παραδεχτω την μεγαλη αλλαγη.οσο για την ομαδα επαιξε οσο χρειαστηκε απεναντι σε αδυναμο αντιπαλο.το ασχημο ηταν ο τρμ του σοου οπου φενονταν να τα πηγαινει καλα και σιγουρα θα ανεβαινε η ψυχολογια του μετα απο αυτο το ματς.σημασια εχουν οι 3 βαθμοι και το ιδεατο θα ηταν το 2πλο στο κορωπι οπου πιστευω οτι θα μας ανεβασει στην κορυφη βαση των αλλων παιχνιδιων.

Ανώνυμος είπε...

Εγω πιστευω οτι η συμπεριφορα των οργανομενων (αν μιλατε για αυτους) εχει αλλαξει παρα πολυ τη τελευταια σεζον και αυτο το εχει αναγνωρισει και η διοικηση...Τουλαχιστον τα περισσοτερα συνθηματα των αφορουν την ομαδα και μονο αυτη ενω τα ηβριστικα συνθηματα για τους αντιπαλους εχουν λιγοστεψει αρκετα...Αν μιλατε για τις βρισιες που ακουγονται γενικα στο γηπεδο συμφωνω απολυτα.Το λεξιλογιο μερικων (ακομα και πολυ μεγαλων σε ηλικια) ειναι χυδαιο.Πρεπει να σταματησει αυτο καποια στιγμη!