Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2008

Κλειδί η άμυνα

Η άμυνα θα κρίνει σύμφωνα με τον Μύρωνα Σηφάκη την έκβαση του αγώνα με τον Φωστήρα. Η επιθετική γραμμή του αντιπάλου είναι το ισχυρό του όπλο και ο Παναιτωλικός δούλεψε να το εξουδετερώσει, όπως είπε στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν το παιχνίδι με το οποίο ξαναρχίζει το πρωτάθλημα:
«Απέναντί μας έχουμε μια ανταγωνιστική ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Μια ομάδα που θέλει προσοχή το επιθετικό της κομμάτι. Δουλεύουμε πάνω σ’ αυτό το τελευταίο διάστημα και ξέρουμε ότι δεν πρέπει να αφήσουμε χώρους ανοικτούς, γιατί έχει παίκτες που μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα. Η αμυντική μας λειτουργία θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Δύναμη δική μας είναι το επιθετικό κομμάτι και θα προσπαθήσουμε να το αξιοποιήσουμε. Με σοβαρότητα, συγκέντρωση και πειθαρχεία στο παιχνίδι μας και τη βοήθεια του κόσμου μας, πιστεύω πως θα ξεκινήσουμε με νίκη που θα μας δώσει ψυχολογικό αβαντάζ για να βρούμε στην πορεία τον ρυθμό μας».

Τα προγνωστικά του για τις ομάδες που θα διεκδικήσουν άνοδο: «Εφτά – οχτώ ομάδες θα διεκδικήσουν τη μιάμιση θέση στον όμιλό μας, με τη μέχρι τώρα εικόνα που έχω. Διαγόρας, Κόρινθος, Σαλαμίνα, εμείς, Φωστήρας, Ρόδος, Ηλιούπολη, Παναχαϊκή, είναι ομάδες που θα διεκδικήσουν τη μιάμιση θέση. Το καλό είναι ότι και οι ομάδες που βρίσκονται πίσω απ’ αυτές προσπαθούν να παραμείνουν στη κατηγορία και γίνεται ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα το οποίο θα έχει σασπένς μέχρι τη λήξη του».

Για τον Πέτρο Ζουρούδη: «Τα παιχνίδια είναι αυτά που δείχνουν την εικόνα του κάθε ποδοσφαιριστή και της ομάδας γενικά. Ο Ζουρούδης είναι ένα μήνα κοντά μας και σίγουρα αυτό τον βοήθησε να προσαρμοστεί. Είναι ένας έμπειρος και καλός ποδοσφαιριστής και μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά θα μας βοηθήσει στο δύσκολο δρόμο που έχουμε».

Μετά την προπόνηση της Τρίτης ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα είναι στην αποστολή. Πρόκειται για τους: Λιούρδη, Μπαμπανιώτη, Αβραμίδη, Καρακατσάνη, Νάιντο, Ζορμπά, Γκόλια, Ρούσση, Σάμπο, Δέντσα, Νάκο, Ντε Φραντσέσκο, Κουτσουρέ, Σκαρμούτσο, Ζουρούδη, Βαγγελή, Αφόνσο, Μπαντά, Καλοκαίρη, Σόου.
Αποκλείστηκαν οι Μπελεβώνης, Μπουσινάκης, Φελεγκάκης, Λαδάς, Καραμανώλης, Δράκος, Πρίπου, Νικολαΐδης, Σταμούλης.



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: