Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2008

Παρουσιάστηκε στους... χορηγούς

Συμβόλαιο με τον Παναιτωλικό για τον επόμενο ενάμιση χρόνο υπέγραψε αργά το βράδυ της Παρασκευής ο Γιώργος Σίμος και αποτέλεσε τη δεύτερη μεταγραφή της ομάδας του Αγρινίου μετά τον Πέτρο Ζουρούδη. Επιβεβαιώθηκαν έτσι πανηγυρικά οι πληροφορίες του http://www.agrinio-sport.blogspot.com/ που από τη Δευτέρα έκανε λόγο για τις προχωρημένες επαφές που είχε με παράγοντες του Παναιτωλικού και χθες το μεσημέρι προανήγγειλε την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.
Ο Σίμος έβαζε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο στα γραφεία της ΠΑΕ, την ώρα που στο κατάμεστο ΠΑΝcafé βρίσκονταν σε εξέλιξη η εκδήλωση που είχε προγραμματιστεί προς τιμή των χορηγών και υποστηρικτών της ομάδας, μέρος της οποίας παρακολούθησε ο ποδοσφαιριστής με τον εκπρόσωπό του. Ο Φώτης Κωστούλας στην ομιλία του είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει στους παρευρισκόμενους το νέο μεταγραφικό απόκτημα, το οποίο αναχώρησε για την Αθήνα και θα επιστρέψει για να πάρει μέρος στην πρώτη προπόνηση τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας από το επόμενο παιχνίδι ο Παναιτωλικός θα εμφανιστεί με χορηγό στη φανέλα, αφού ολοκληρώθηκε η συμφωνία με την «Εθνική Π.& Κ. Χρηματιστηριακή».



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: