Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2008

Σοκ με Λαδά!

Η καριέρα του Γιώργου Λαδά στον Παναιτωλικό φαίνεται πως τελείωσε άδοξα. Ο 20χρονος επιθετικός βρίσκεται στην Αθήνα προκειμένου να εξεταστεί από τον γιατρό Λάκη Νικολάου που τον χειρούργησε, αφού η αρχική εκτίμηση είναι πως "κόπηκε" το μόσχευμα που τοποθετήθηκε στο γόνατό του, μετά από εγχείρηση στον χιαστό στην οποία υποβλήθηκε το καλοκαίρι!
Ο άτυχος ποδοσφαιριστής είχε ξεχωρίσει στις δοκιμές που έγιναν και ο Μύρωνας Σηφάκης έδωσε τη συγκατάθεση για τη μεταγραφή του από το Νυδρί στον Παναιτωλικό. Τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας στο Καρπενήσι τραυματίστηκε και οδηγήθηκε στο χειρουργείο.
Η πορεία της αποθεραπείας του εξελίσσονταν καλά και η εκτίμηση ήταν πως τον Ιανουάριο θα μπορούσε να "πιάσει μπάλα". Σ' ένα "κόλλημα" του ποδιού του στην προπόνηση ένιωσε έντονο πόνο και προκλήθηκε (σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις) αποκόλληση του μοσχεύματος. Πιθανότατα θα τον οδηγήσει ξανά στο χειρουργείο, βάζοντας τέλος στην προσπάθεια να αγωνιστεί στον Παναιτωλικό.



Share

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

κριμα πολυ κριμα ειναι αατυχο το παλικαρι μακαρι να επαναλθει αλα πρωτα να γινει καλα για να μην ταλαιπωρειται με τα χειρουργεια και να μην απογοητευτει απο την κακοτυχια του πιστευω οτι σε ενα μακρυ χρονικο διαστημα θα μπορεσει να επαναλθει