Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2008

Κλείσαμε την πρώτη εβδομάδα

Το ιστολόγιο http://www.agrinio-sport.blogspot.com/ είναι μόλις λίγες μέρες στη διάθεσή σας και σήμερα Κυριακή συμπληρώνει μία εβδομάδα. Μία πειραματική προσπάθεια που η ύπαρξή της είναι ακόμα άγνωστη στο ευρύ κοινό στο οποίο πιθανόν έχει να προσφέρει έστω και το ελάχιστο. Οφείλω να παραδεχτώ, πως όταν άρχισε να υλοποιείται η ιδέα για τη δημιουργία του, σε καμία περίπτωση δεν περίμενα να έχει τόσο μεγάλη απήχηση.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους επισκέπτες, που ταυτόχρονα (εκ των πραγμάτων αποδεικνύεται ότι) είναι οι καλύτεροι «διαφημιστές» του. Να ευχαριστήσω όλους όσοι κατέθεσαν τα σχόλιά τους, τα καλά λόγια που σημείωσαν και τις ευχές τους.
Πέρα από τις πληροφορίες που θα προσπαθήσω να φιλοξενήσουμε για την αθλητική ενημέρωση όλων σε τούτη τη μικρή γωνίτσα του απέραντου διαδικτυακού χώρου, επιθυμία μου είναι να αξιοποιηθεί για να αναπτυχθεί ο διάλογος που λείπει από την εποχή μας. Θα είναι πολύτιμη η δική σας συνεισφορά σε αυτό τον τομέα και θα ήταν μεγάλη η χαρά μου βλέποντας να αυξάνονται τα σχόλια σε κάθε θέμα που δημοσιεύεται. Με κατάθεση απόψεων και θέσεων που να στηρίζονται με επιχειρήματα. Με προτάσεις που θα βοηθήσουν στη βελτίωση του Blog. Με ανάπτυξη της θεματολογίας του.

Σας ευχαριστώ.



Share

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

συγχαρητηρια πολυ καλη η ιστοσελιδα με συνεχεις φρεσκες ειδησεις!!
ΜΠΡΑΒΟ..!