Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2008

Μειώνονται τα προβλήματα

Τις επόμενες μέρες θα φανεί αν υπάρχουν πιθανότητες να βοηθήσουν τον Παναιτωλικό στο Κορωπί τρεις ποδοσφαιριστές που απουσίασαν από το παιχνίδι με τη Θήβα. Ο Μάκης Μπελεβώνης και ο Περικλής Μπουσινάκης από τη Δευτέρα ακολουθούν το πρόγραμμα της προπόνησης των υπολοίπων συμπαικτών τους, έχοντας ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους. Όμως έχουν ν’ αγωνιστούν σε επίσημο παιχνίδι από τον Νοέμβριο και τις παραμονές του αγώνα ο Σηφάκης θα αποφασίσει αν θα τους συμπεριλάβει στην αποστολή.
Ο Ντε Φραντσέσκο, μετά το τράβηγμα στον δικέφαλο την περασμένη Τετάρτη, θα δοκιμάσει αύριο το πόδι του. Αν οι ενοχλήσεις έχουν υποχωρήσει, μπορεί να βάλει υποψηφιότητα επιστροφής. Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας είναι από τη Δευτέρα το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, ο Χρήστος Μήτσης.

Οι υπεύθυνοι του Παναιτωλικού αναζητούν επιθετικό για να καλύψει το κενό του Σόου (εγχειρίστηκε σήμερα Τρίτη στην Αθήνα) και η παράταση της μεταγραφικής περιόδου ως την Παρασκευή, αυξάνει τις πιθανότητες να βρεθεί κάτι καλό. Σε ότι αφορά τη μεταγραφή του 20χρονου τερματοφύλακα Γιώργου Πονηρού από τον Ακαρνανικό, σύντομα αναμένεται η ολοκλήρωσή της.



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: