Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2008

Μαζί και στην Καλαμάτα


Ο αγώνας του Παναιτωλικού με τον Φωστήρα προηγείται (Τετάρτη 16 Ιανουαρίου στις 3 μ.μ.) αλλά οι οπαδοί του Παναιτωλικού προετοιμάζονται και για τον επόμενο που θα δώσει η ομάδα την Κυριακή στην Καλαμάτα με τον Μεσσηνιακό. Η Θύρα 6 με ανακοίνωσή της καλεί τα μέλη της να δηλώσουν συμμετοχή στην εκδρομή που προγραμματίζει:

«Η Θύρα 6 οργανώνει εκδρομή για τον εκτός έδρας αγώνα του Παναιτωλικού στον Μεσσηνιακό, που θα γίνει την Κυριακή 20 Ιανουαρίου. Η συμμετοχή είναι 18 ευρώ. Κάθε απόγευμα στα γραφεία του Συνδέσμου (Μπαϊμπά 30) θα γίνονται κρατήσεις θέσεων, με προκαταβολή 10 ευρώ. Όλοι κοντά στον Παναιτωλικό, να ζήσουμε την άνοδο!»
Την Τρίτη τα γραφεία του Συνδέσμου θα παραμείνουν ανοικτά για να εξυπηρετήσουν τους ενδιαφερόμενους: "Ο Σύνδεσμος θα είναι ανοιχτός, ώστε να εξυπηρετηθεί πιο εύκολα και γρήγορα ο κόσμος που θέλει να κατέβει Καλαμάτα. Όποιος επιθυμεί να συμμετάσχει στην εκδρομή, μπορεί να περάσει από τα γραφεία του Συνδέσμου (ΜΠΑΙΜΠΑ 30, εντός στοάς) τις εξής ώρες: 11:00 - 13:00 το πρωί και το απόγευμα από τις 17:00 έως τις 20:30".
Πηγή: http://www.panaitolikos6.gr



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: