Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2008

Νίκη αφιερωμένη στον Σόου

Το λιγότερο που μπορούσε να κάνει σύσσωμη η οικογένεια του Παναιτωλικού, ήταν να αφιερώσει τη νίκη στον άτυχο Σάμπα Σόου. «Τόσο εγώ όσο και οι παίκτες, θέλουμε να αφιερώσουμε τη νίκη στο Σόου. Του ευχόμαστε περαστικά και να είναι γρήγορα κοντά μας» ήταν τα πρώτα λόγια του Μύρωνα Σηφάκη στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι.
Ο άτυχος επιθετικός διακομίστηκε με κάταγμα κνήμης – περόνης στο νοσοκομείο Αγρινίου και χρειάζεται επέμβαση για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα που προκάλεσε το υπέρμετρα σκληρό μαρκάρισμα που δέχτηκε από τον Τιράισκι. Η επέμβαση θα γίνει τελικά στο Ιατρικό Κέντρο και για το λόγο αυτό ο ποδοσφαιριστής διακομίστηκε σήμερα το μεσημέρι με ασθενοφόρο στην Αθήνα.
Ο τραυματισμός και η απουσία του Σόου, αναπροσαρμόζει τα μεταγραφικά πλάνα. Μετά την απόκτηση των Ζουρούδη, Σίμου, Κατράνα, Μήτση όλα έδειχναν ότι ολοκληρώθηκε η ενίσχυση της ομάδας. Σε σχετικό ερώτημα μετά το παιχνίδι με τη Θήβα, ο Σηφάκης άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο και άλλης μεταγραφής. «Οι μεταγραφές τελειώνουν την Πέμπτη» δήλωσε και σε νέα ερώτηση αν αναζητείται πλέον επιθετικός απάντησε «αυτό εννοώ». Αρνήθηκε πάντως να πει περισσότερα για συγκεκριμένους στόχους.
Όπως ήταν φυσικό ο τραυματισμός του Σόου επισκίασε την τρίτη συνεχόμενη νίκη των «κυανοκίτρινων» αυτόν το μήνα. Ο Μύρων Σηφάκης στις δηλώσεις του ανέφερε πως ήταν ένα ακόμα βήμα προς το στόχο. «Πετύχαμε γρήγορα γκολ και αυτό μας διευκόλυνε να προσπαθήσουμε να προσφέρουμε και θέαμα, κάτι το οποίο κάναμε με όλες μας τις δυνάμεις. Μπορούσαμε να έχουμε ένα μεγαλύτερο σκορ, αλλά η μαχητικότητα του αντιπάλου, ο τερματοφύλακας που ήταν σε πολύ καλή βραδιά και ο διαιτητής που έβαλε το χεράκι του, δεν το επέτρεψαν. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι και από σήμερα προετοιμαζόμαστε γι’ αυτό».



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: