Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2008

Τιμή στον Γιώργο

Η ΛΕ.ΦΙ.ΠΑ τίμησε τον Γιώργο Ζαχαρόπουλο, στον οποίο ο αντιπρόεδρος της Λέσχης Αλέκος Σύρμος, απένειμε πλακέτα μετά το τέλος του αγώνα Παναιτωλικός-Φωστήρας, στο ΠΑΝcafe. Ο Ζαχαρόπουλος φόρεσε τη φανέλα του Παναιτωλικού τις περιόδους 1996-’97 (28 συμμετοχές με 6 γκολ) και 1997-’98 (30 συμμετοχές με 13 γκολ), όταν η ομάδα του Αγρινίου πρωταγωνιστούσε στη Β’ Εθνική.
Αμέσως μετά την βράβευσή του, που συνοδεύτηκε από το έντονο χειροκρότημα των συμπαικτών του, αλλά και όσων την παρακολούθησαν, ο Γιώργος Ζαχαρόπουλος δήλωσε:

Αυτό που κερδίζεις μέσα από το ποδόσφαιρο είναι η ηθική ικανοποίηση. Αυτό εισέπραξα σήμερα και είναι ότι καλύτερο θα μου μείνει όταν σταματήσω να αγωνίζομαι. Οι σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων είναι αυτές που μένουν στο τέλος. Η γυναίκα μου είναι απ’ αυτή την πόλη και εισπράττω την αγάπη και την εκτίμηση του κόσμου. Το ίδιο συμβαίνει και όταν έρχομαι ως αντίπαλος, τόσο στο παιχνίδι κυπέλλου, όσο και τώρα. Το χειροκρότημα του κόσμου και η αναγνώριση στο πρόσωπό μου, για αυτό που έχω προσφέρει, με χαροποιεί ιδιαίτερα.

Στις δηλώσεις που έκανε στάθηκε στις διαφορές σε σχέση με την εποχή που φορούσε τη φανέλα του Παναιτωλικού:
Σήμερα ένιωσα πως παίζω σε διαφορετικό γήπεδο. Αν είχαμε τότε αυτό το γήπεδο και αυτόν τον πρόεδρο, θα ήμασταν σίγουρα στην Α’ Εθνική. Τώρα έχουν αλλάξει τα πράγματα και ελπίζω ο Παναιτωλικός να βρει το δρόμο του και να φτάσει εκεί που αξίζει.

Για τον αρχηγό του Φωστήρα το παιχνίδι κρίθηκε…
…στο ένα λάθος που έγινε στην άμυνα, γιατί αν δεν γινόταν, το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο και ήταν για ισοπαλία. Μετά από αποχή δύο μηνών, δεν είναι εύκολο να παίξεις μπάλα, αλλά πιστεύω ότι έγινε καλό παιχνίδι και είχε ικανοποιητικό ρυθμό. Εμείς πληρώσαμε το λάθος και από κει και πέρα δεν μπορέσαμε να ισοφαρίσουμε στις φάσεις που κάναμε.

Για τις δυνατότητες του Φωστήρα:
Ενισχυθήκαμε στις μεταγραφές και έχουμε υλικό για να παίξουμε μπάλα Τετάρτες-Κυριακές. Ο πάγκος θα παίξει σημαντικό ρόλο και μπορεί να δώσει το πρωτάθλημα.

Έδωσε και τις εκτιμήσεις του για τα φαβορί του ομίλου: Ο Διαγόρας, ο Παναιτωλικός και εμείς. Δεν πιστεύω ότι κάποια άλλη ομάδα θα μπει σφήνα σ’ αυτές. Μακάρι να είμαστε εμείς και ο Παναιτωλικός. Θα είναι ότι καλύτερο…



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: