Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2008

Με Σκαρμούτσο 1-0 τον Φωστήρα


Ο Νίκος Σκαρμούτσος ήταν το πρόσωπο του πρώτου αγώνα του 2008, καθώς ο έμπειρος επιθετικός που είχε παίξει τελευταία φορά επίσημο παιχνίδι στο Αγρίνιο κόντρα στο Φωστήρα στις 26 Σεπτεμβρίου (για το κύπελλο), επανήλθε από τον τραυματισμό του συνδυάζοντας την πολύ καλή απόδοσή του με ένα εξαιρετικό γκολ. Στο 26’ ταλαιπώρησε τον προσωπικό του αντίπαλο τον Χαραλαμπόπουλο και αφού «ζύγισε» το πόδι του λίγο έξω από την περιοχή με εξαιρετικό αριστερό σουτ έστειλε τη μπάλα στη γωνία της εστίας του Μπαλτιμά.
Αυτό το γκολ ήταν αρκετό για τον Παναιτωλικό να κατακτήσει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς και να πλησιάσει σε απόσταση δύο πόντων από την κορυφή στην οποία συγκατοικούν ο Διαγόρας που έχασε 2-1 στην Πάτρα από την Παναχαϊκή και η Κόρινθος που επικράτησε 3-1 της Θήβας.
Ο Παναιτωλικός έπαιξε έξυπνα και όπως είπε στο τέλος ο Σηφάκης για την ομάδα του ήταν ένα παιχνίδι τακτικής. Πρόσεξε να μην δημιουργηθούν κενοί χώροι και αξιοποιήσει ο Φωστήρας το δυνατό του όπλο. Δεν απειλήθηκε στο α’ ημίχρονο και θα μπορούσε να κάνει το 2-0 σε διπλή ευκαιρία που είχε στο 43’ (πρώτα ο Ζουρούδης, μετά ο Σκαρμούτσος, σε κενή από τερματοφύλακα εστία).
Στο β’ ημίχρονο οι χώροι έκλεισαν περισσότερο, αφού ο Παναιτωλικός οπισθοχώρησε αφήνοντας την πρωτοβουλία στον αντίπαλό του, που δεν μπόρεσε να δημιουργήσει σοβαρή φάση. Η αμυντική γραμμή που σε πολλά παιχνίδια ήταν το αδύνατο σημείο, πήγε πολύ καλά και συνέβαλε αποφασιστικά στην κατάκτηση της νίκης.
Εντυπωσιακή για μια ακόμα φορά ήταν η παρουσία του κόσμου, παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες και το εργάσιμο της ημέρας. Δημιούργησε «καυτή» ατμόσφαιρα και ευχαριστήθηκε τη νίκη αποθεώνοντας την ομάδα στο τέλος.
Καλή η διαιτησία του Αθανασόπουλου και των βοηθών του Κουτσόπουλου – Καντζαβέλου (Αργολίδας). Με κίτρινη κάρτα παρατηρήθηκαν Ζορμπάς, Σκαρμούτσος, Γκόλιας, Αφόνσο, Βαγγελής από Παναιτωλικό και Μπουρίκας, Κολοβός, Κουσκουνάς από Φωστήρα.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Λιούρδης, Γκόλιας, Ντε Φραντσέσκο, Σάμπο (82’ Βαγγελής), Δέντσας, Ζορμπάς, Αβραμίδης, Αφόνσο, Σκαρμούτσος (89’ Καρακατσάνης), Ρούσσης, Ζουρούδης (73’ Νάιντος).
ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Μπαλτιμάς, Χαραλαμπόπουλος, Δημόπουλος, Μπούμπας, Μπουρίκας (46’ Κουσκουνάς), Ζαχαρόπουλος), Μαραγκουδάκης, Κολοβός, Μουρατίδης, Σόουζα (64’ Νοβακόφσκι), Μπαρμπούδης (55’ Ταμπάκης).



Share

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

geia,
mhpws exete th fwtografia me thn mikrh kerkida se megalyterh analysh?
eyxaristw

Ανώνυμος είπε...

Έχω και άλλες. Σε ποιο email να τις στείλω; Πες μου στο xristos@agr.forthnet.gr