Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2008

"Για τον κόσμο μας"

Εξηγήσεις… για τον τρελό πανηγυρισμό του στην Καλαμάτα, δίνει ο Πέτρος Ζουρούδης σε δηλώσεις που φιλοξενούνται σήμερα στην εφημερίδα GOAL: «Με τους φιλάθλους έχω ένα ιδιαίτερο δεσμό από την προηγούμενη θητεία μου στον Παναιτωλικό. Τόσα πολλά άτομα ακολούθησαν την ομάδα στην Καλαμάτα και δεν θα ήταν δυνατόν να μην αφιερώσουμε τη νίκη σ’ αυτούς. Θέλαμε να τους ανταποδώσουμε τη συμπαράσταση και σίγουρα έτσι όπως ήρθε το τρίποντο, με ανατροπή, τα συναισθήματα ήταν έντονα».
Ρωτήθηκε και για τους προσωπικούς του στόχους, αν προλαβαίνει να διεκδικήσει τον τίτλο του πρώτου σκόρερ. «Δεν το σκέφτομαι, να σου πω την αλήθεια. Σίγουρα η επίτευξη ενός προσωπικού στόχου αποτελεί δέλεαρ, όμως, για μένα το στοίχημα είναι άλλο: Να βοηθήσω τον Παναιτωλικό να πετύχει τον πρώτο και βασικό στόχο, την άνοδο! Αν τώρα καταφέρω να βγω πρώτος σκόρερ, αυτό θα είναι απλά το κερασάκι στην τούρτα, μια προσωπική ικανοποίηση…»



Share

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ετσι πρεπει να παιζουν ολοιοι παιχτες μας και να εχουν το παθος του ζουρουδη σε ολα τα παιχνιδια για τη νικη για να παρουμε το πρωταθλημα.

Ανώνυμος είπε...

και να πανηγυριζουν με τον κοσμο οπς ο ζουρου και οχι μονοι τους στο κεντρο...

Ανώνυμος είπε...

όταν συνδυάζεται η ικανότητα με το πάθος για τη νίκη, τότε έχουμε να κάνουμε με μεγάλο στράικερ. περιμένω για τα καλύτερα που έρχονται.Σόρυ για την ανωνυμία στα σχόλιά μου, επιφυλάσσομαιστο μέλλον

Ανώνυμος είπε...

skistits gamistits pilikistits apousidounistits & dialistis gate6 amsterdam

Ανώνυμος είπε...

protathlima reeeeeeee.proedre pare tilefono.