Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2008

Μία ή δύο μεταγραφές ακόμα

Την πραγματοποίηση μιας ή δύο μεταγραφών προανήγγειλαν ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ και ο προπονητής της ομάδας του Παναιτωλικού, στη σημερινή συνέντευξη τύπου. Προϋπόθεση είναι να βρεθεί κάτι καλό που να καλύπτει τα στάνταρ που οι υπεύθυνοι της ομάδας βάζουν.
Ο Μάκης Μπελεβώνης ζήτησε να μη γίνει κουβέντα για συγκεκριμένα ονόματα τονίζοντας πως «η ονοματολογία δεν βοηθάει, αφού είναι σε εξέλιξη η μεταγραφική περίοδος. Έχουμε πει περίπου τι ζητάμε. Δεν ζητάμε κάτι ιδιαίτερο, έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα, αλλά δεν θα μας πείραζε η προσθήκη ενός κεντρικού αμυντικού που να μπορεί να παίξει και σε άλλες θέσεις, και ενός νεαρού. Μας έχουν γίνει πολλές προτάσεις και σε κάποιες έχουμε κάνει παραπάνω κουβέντα, συζητώντας τα οικονομικά».
Στις ερωτήσεις που έγιναν επιβεβαίωσε τις επαφές με τρεις ποδοσφαιριστές που χάθηκαν για τον Παναιτωλικό, τον Γόγολο που πήγε στον ΠΑΣ Γιάννινα, τον Σιόντη που προτίμησε την Κέρκυρα και τον Παυλή, τον οποίο η ΑΕΚ δεν είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει δανεικό.
Ο Μύρωνας Σηφάκης είπε: «Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου δεν δίνει τη δυνατότητα να κάνεις τις επιλογές που θέλεις, γιατί οι παίκτες δεν είναι πολλοί. Περιμένεις αν θα μείνουν κάποιοι ελεύθεροι ή αν μπορείς να πάρεις δανεικούς από μεγάλες ομάδες. Όλο αυτό το διάστημα κάνουμε αρκετές προσπάθειες, αρκετές επαφές, αλλά πρέπει να πάρουμε κάτι που πιστεύουμε ότι θα μας βοηθήσει ουσιαστικά και όχι να κάνουμε κινήσεις εντυπωσιασμού όπως γίνονταν άλλες φορές. Κάνουμε προσπάθειες να βρούμε 1-2 περιπτώσεις ή 3 αν χρειαστεί, αλλά να είναι παίκτες που μπορούν να παίζουν παραπάνω από μία θέση, για να μας δίνουν περισσότερες εναλλακτικές λύσεις».
Οι υπεύθυνοι του Παναιτωλικού κατά πάγια τακτική δεν ανοίγουν τα χαρτιά τους, το ρεπορτάζ όμως φέρνει στην επιφάνεια ονόματα παικτών με τους οποίους έχουν γίνει ή γίνονται συζητήσεις. Ο Μπαλάφας της Βέροιας είναι ένας απ’ αυτούς, αλλά παραμένει άγνωστο αν θα φύγει από την ομάδα της Ημαθίας. Αν φύγει υπάρχουν προτάσεις από ομάδες Β’ Εθνικής με τον Πιερικό να έχει προβάδισμα.
Ο Σίμος που πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από τον Ιωνικό, όχι μόνο συζήτησε με τον Παναιτωλικό, αλλά ήρθε και στο Αγρίνιο. Είχε συνάντηση με τον Φώτη Κωστούλα στον οποίο θα δώσει τις επόμενες μέρες την οριστική του απάντηση. Ασφαλείς πληροφορίες μας λένε ότι εντυπωσιάστηκε απ’ την επαφή που είχε και αναχώρησε το μεσημέρι της Δευτέρας για τα Γιάννενα που είναι η ιδιαίτερη πατρίδα του.Σήμερα έγινε γνωστό ότι προτάθηκε και ο Ντάγκας που έμεινε ελεύθερος από τον Ηλυσιακό. Η ηλικία του (34 χρονών) και το γεγονός ότι δεν είχε πολλά παιχνίδια φέτος, δεν δίνουν πολλές ελπίδες να προχωρήσει η υπόθεση.



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: