Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2008

Μπράβο στους φιλάθλους

Εύσημα στους οπαδούς της ομάδας απένειμε τόσο ο Μύρωνας Σηφάκης, όσο και ο Μάκης Μπελεβώνης στη σημερινή συνέντευξη τύπου. Ο τεχνικός της ομάδας είπε: «Αρχίσαμε τη χρονιά με δύο θετικά και σημαντικά αποτελέσματα, που εκτός από τη συγκομιδή βαθμών, την ηρεμία και την ψυχική διάθεση που έφεραν σε όλους μας, έχουμε κερδίσει ένα σημαντικό στοιχείο, που είναι η παρουσία, η συμπεριφορά και η στάση του κόσμου απέναντι στην ομάδα μας, που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να ξεπεράσουμε τα όποια εμπόδια συναντήσαμε στη διάρκεια του αγώνα. Η στάση και η παρουσία τους μας δίνουν πάρα πολύ δύναμη. Τον θέλουμε κοντά μας την Κυριακή, με το χειροκρότημά του να μας δίνει ώθηση και διάθεση να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο».
Αναφορά έκανε σε μια μικρή μερίδα που αποδοκίμασαν τον ίδιο και τους παίκτες στην Καλαμάτα: «Δεν θα σταθώ σε μεμονωμένες περιπτώσεις. Το σύνολο των φιλάθλων μας στην Καλαμάτα είχε συμπεριφορά που χρειάζεται μια ομάδα με την ιστορία και το επίπεδο που έχει ο Παναιτωλικός. Όσον αφορά τους λίγους μίζερους, αυτοί έτσι θα παραμείνουν, πάντα κάτι θα έχουν να πουν. Δεν ασχολούμαι με αυτούς, αλλά με το υγιές κομμάτι των φιλάθλων της ομάδας μας».

Για το συγκεκριμένο θέμα ο Μάκης Μπελεβώνης κατέθεσε τη θέση της διοίκησης: «Έχουμε τονίσει κατ’ επανάληψη ότι η ομάδα είναι περήφανη για τους φιλάθλους που διαθέτει. Σε κάθε ευκαιρία το τονίζουμε και το λέμε. Στην Καλαμάτα η συντριπτική πλειοψηφία βοήθησε την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών σημαντικά. Υπήρξαν όμως μεμονωμένα περιστατικά, ευτυχώς πολύ λίγοι άτομα, που από την πρώτη στιγμή είχαν αρνητική διάθεση απέναντι στην ομάδα, απέναντι στους ποδοσφαιριστές, απέναντι τον προπονητή. Τύποι σαν κι αυτούς που βρίζουν οικογένειες ποδοσφαιριστών, προπονητών δεν έχουν θέση στο γήπεδο. Θα πρέπει να παραδειγματιστούν από τη συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων, που ακόμα και όταν η ομάδα έχανε την ενίσχυαν. Δεν ξέρω αν αυτοί οι άνθρωποι, μετά από όλα αυτά, χαίρονται τη νίκη της ομάδας. Είναι γνωστοί, είναι λίγοι, δεν έχουν θέση στο γήπεδο».



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: