Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2008

Συμφώνησε με Μήτση!!!

Τελικά θα γίνει και άλλη! Ο Χρήστος Μήτσης θα αποτελέσει την τέταρτη μεταγραφή του Παναιτωλικού. Σήμερα επήλθε προφορική συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή και τον Λεβαδειακό και το πρωί εκπρόσωπος του Παναιτωλικού θα βρεθεί στη Λιβαδειά για να ολοκληρώσει το τυπικό μέρος της μεταγραφής. Θα δοθεί δανεικός για έξι μήνες, με οψιόν αγοράς του το καλοκαίρι.
Ο 27χρονος (γεννημένος στις 10 Ιουλίου 1980) αριστερός μπακ-χαφ κατάγεται από τα Γιάννενα και ξεκίνησε την καριέρα του από τους ερασιτέχνες του Ολυμπιακού. Ο Μπάγιεβιτς τον προετοίμαζε για την επαγγελματική, αλλά δεν πρόλαβε γιατί μεσολάβησε η απόλυσή του. Ο Μήτσης αγωνίστηκε στην ερασιτεχνική ομάδα του Ολυμπιακού που κατάκτησε το 1999 το πρωτάθλημα Ελλάδας ως επιθετικός και αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ. Έχει αγωνιστεί στην Κέρκυρα (μία σεζόν), στον Φωστήρα (δύο, σε Γ’ και Β’ Εθνική), το Αιγάλεω (έξι μήνες στην Α’), τον Εθνικό Αστέρα (δυόμισι χρόνια στη Β’ με 54 συμμετοχές – 9 γκολ). Το καλοκαίρι του 2006 μεταγράφηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα (11 συμμετοχές – 1 γκολ στον α’ γύρο). Τον περασμένο Ιανουάριο πήγε στον Λεβαδειακό με τον οποίο έπαιξε στον β’ γύρο του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής (16 συμμετοχές – 1 γκολ). Με την ομάδα της Λιβαδειάς αγωνίστηκε φέτος σε τρία παιχνίδια της Super League (Ατρόμητο, Πανιώνιο, ΑΕΚ).
Ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχουν δείξει το τελευταίο διάστημα αρκετές ομάδες. Ο ΠΑΣ έκανε μεγάλη προσπάθεια να τον αποκτήσει πάλι, αλλά οι οικονομικές απαιτήσεις της ομάδας του δεν επέτρεψαν την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Ο Παναιτωλικός ήταν περισσότερο αποτελεσματικός. Πρόκειται για μεταγραφή «εκτός προγράμματος», η οποία (όπως επισημάναμε χθες) έγινε για να καλυφθεί το κενό που αφήνει η στράτευση και απουσία του Νάιντου στην αριστερή πλευρά, στην οποία αγωνίζεται μόνο ο (επίσης Γιαννιώτης) Βασίλης Γκόλιας.

Σήμερα λύθηκε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του Χρήστου Σταμούλη, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες μας, πρόταση για λύση του συμβολαίου έγινε στον Αφόνσο.



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: