Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2008

Ήρθε ο Πάβελα

Στο Αγρίνιο είναι απόψε ο Φάμπιαν Πάβελα που έχει συμφωνήσει να μεταγραφεί από τη Θύελλα Πατρών στον Παναιτωλικό. Ο 23χρονος (30 Νοεμβρίου 1985) επιθετικός χαίρει της εκτίμησης του Μύρωνα Σηφάκη, ο οποίος πριν το παιχνίδι των δύο ομάδων στην Πάτρα, είχε δηλώσει ότι πρόκειται για τον καλύτερο επιθετικό της κατηγορίας.
Ο Πολωνός φορ, που στη φωτογραφία διακρίνεται σε μονομαχία με τον Πρίπου στο φιλικό που έγινε στις αρχές Ιανουαρίου στο "Εμιλέων", ήρθε πριν τρία χρόνια στην Ελλάδα για λογαριασμό της Χαλκηδόνας και δόθηκε στον Αχαρναϊκό. Τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στη Θύελλα με την οποία ο Παναιτωλικός συμφώνησε για τη μεταγραφή του, προκειμένου να καλύψει το κενό που αφήνει ο σοβαρός τραυματισμός ενός άλλου παίκτη που αποκτήθηκε από τη Θύελλα, του Σάμπα Σόου.Ο Πάβελα έχει παίξει σε 39 παιχνίδια στη Γ’ Εθνική και έχει σκοράρει 7 φορές. Φέτος στη Θύελλα αγωνίστηκε και στα 12 παιχνίδια και πέτυχε 2 γκολ.

Πριν από λίγο ανακοινώθηκε η ολοκλήρωση της μεταγραφής.



Share

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

den petame kai sta sinefa pou irthe enas pextis me isxni prosfora goal stin gama analoga tis simetoxes tou alla ofiloume na ton kalosorisoume kai auton.

kalos irthes pavela stin omada mas kai makari na vgalis alithino ton sifaki pou se pistepse.