Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2008

Με νοοτροπία πρωταθλητή

Η Θήβα είναι τελευταία στον βαθμολογικό πίνακα της Γ’ Εθνικής, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα έρθει στο Αγρίνιο για τουρισμό. Έχοντας αλλάξει διοικητικό καθεστώς και κατά 50% το έμψυχο δυναμικό της, κάνει μια τελευταία προσπάθεια να αποτρέψει τον υποβιβασμό.
Ο Παναιτωλικός θέλει οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς, όπως συμβαίνει σε κάθε παιχνίδι. Ο Μύρωνας Σηφάκης μίλησε για την αυριανή αναμέτρηση: «Θέλουμε να έχουμε συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα. Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο, ακόμα κι αν έτσι φαίνεται θεωρητικά. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Εύκολα τα κάνουμε με την αγωνιστικότητα, την απόδοση, την προσπάθειά μας, την συγκέντρωση και στα ενενήντα λεπτά. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και την Κυριακή. Θέλουμε να παραμείνουμε ψηλά στη βαθμολογία και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε τη νίκη. Θέλουμε να ξαναβρούμε σταδιακά το ρυθμό μας και να φτάσουμε σε ψηλά στάνταρ απόδοσης, εκεί που πιστεύω ότι μπορεί να φτάσει η ομάδας μας. Το πιο σημαντικό είναι να έχουμε ουσία στο παιχνίδι μας, να παίξουμε με νοοτροπία νικητή και πρωταθλητή. Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας, με το χειροκρότημά του να μας δίνει ώθηση και διάθεση να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο».

Εκτός από τους Λαδά, Φελεγκάκη, που θα μείνουν για καιρό εκτός δράσης, δεν υπολογίζονται οι Μπουσινάκης, Μπελεβώνης, που βρίσκονται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας τους. Εκτός αποστολής θα είναι και ο Ντε Φραντσέσκο που τραυματίστηκε στην προπόνηση της Τετάρτης.
Η προϊστορία των αναμετρήσεων των δυο ομάδων περιορίζεται στα δύο παιχνίδια που έδωσαν πέρσι. Ο Παναιτωλικός επικράτησε με 3-2 στο Αγρίνιο και την τελευταία αγωνιστική στη Θήβα ήρθε ισόπαλος 3-3.



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: