Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2008

Μικρές ειδήσεις από τη συνέντευξη τύπου

Για το αν υπολογίζει για το παιχνίδι με τη Θήβα τον Σίμο και τον Κατράνα, ο Σηφάκης απάντησε: «Οι αποφάσεις μου θα παρθούν την τελευταία στιγμή. Ο Σίμος είναι πιο κοντά να έχει συμμετοχή, αλλά θα εξαρτηθεί από το ίδιο το παιχνίδι».

Για τις απουσίες: «Απόντες στο παιχνίδι με τη Θήβα θα είναι Φελεγκάκης, Λαδάς, Μπελεβώνης, Μπουσινάκης και ο Ντε Φραντσέσκο που στην προπόνηση είχε ένα μικρό τράβηγμα στον δικέφαλο. Ελπίζω να προλάβει το παιχνίδι με το Κορωπί».

Για τον Αφόνσο ο Μάκης Μπελεβώνης είπε: «Υπάρχει πρόταση για λύση της συνεργασίας και το θέμα είναι ανοικτό. Η όποια κατάληξη θα προκύψει σε συνεννόηση μαζί του».

Ο Μύρων Σηφάκης συμπλήρωσε: «Είναι ένας ποδοσφαιριστής που μας βοήθησε πάρα πολύ. Ο λόγος που προτείναμε λύση της συνεργασίας δεν οφείλεται στην αγωνιστικότητά του ή στην απόδοσή του ή στην ικανότητά του. Γνωρίζετε τη δυσκολία που υπάρχει με τους κοινοτικούς και προσπαθούμε να μειώσουμε τον αριθμό για να είμαστε πιο ευέλικτοι».

Για τον τερματοφύλακα του Ακαρνανικού Γιώργο Πονηρό: «Υπάρχει ενδιαφέρον και θα συζητήσουμε σήμερα με την ομάδα του» ήταν η δήλωση του Γενικού διευθυντή της ΠΑΕ.

Για τη μείωση της τιμής του εισιτηρίου στη μικρή εξέδρα: «Προσπαθούμε να έχουμε φθηνό εισιτήριο τόσο που δεν υπάρχει πουθενά, όπως διαπιστώνετε απ’ τα υπόλοιπα γήπεδα. Είναι ένδειξη ευγνωμοσύνης στους φιλάθλους που συμπαραστέκονται συνέχεια στην ομάδα. Στη μικρή εξέδρα παραδοσιακά πηγαίνουν οι πιο φανατικοί φίλαθλοι του Παναιτωλικού χρόνια τώρα».

Για την απουσία της μασκότ από το προηγούμενο παιχνίδι: «Προσπαθούμε να κάνουμε κάτι καλύτερο. Δεν μας άρεσε η στολή. Εδώ είναι ο Πανέτος».

Για το πρόγραμμα: «Έχουμε επίσημη ενημέρωση για τις τρεις επόμενες αγωνιστικές, που θα γίνουν Κυριακή. Με Θήβα, Κορωπί, Σαλαμίνα. Πληροφορίες λένε ότι με Ρόδο μπορεί να παίξουμε Τετάρτη».



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: