Τρίτη 3 Ιουνίου 2008

Τελευταία αποστολή στην Κρήτη

Με 19 παίκτες στην αποστολή του ταξίδεψε στο Ρέθυμνο ο Παναιτωλικός. Την Τετάρτη στις 6 το απόγευμα δίνει εκεί το τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι με τον τοπικό Αστέρα και ο Βασίλης Ξανθόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Σόου, Λαδά, Κατράνα, Μπουσινάκη, Ρούσση, Νάκου, που έμειναν στο Αγρίνιο. Συμμετέχουν στην αποστολή οι στρατευμένοι Καρακατσάνης, Νάιντος, που σήμερα Τρίτη είχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις με την ομάδα των Ενόπλων. Ασθενής είναι ο Σάμπο και η συμμετοχή του παραμένει αμφίβολη, όπως και του Ζορμπά που έχει ενοχλήσεις στη μέση.
Οι παίκτες που βρίσκονται ήδη στην Κρήτη είναι οι: Νικολαΐδης, Μπαμπανιώτης, Καλοκαίρης, Γκόλιας, Σίμος, Μπαντάς, Πρίπου, Φελεγκάκης, Δέντσας, Κουτσουρές, Σάμπο, Μπελεβώνης, Νάιντος, Μήτσης, Ζορμπάς, Ζουρούδης, Καρακατσάνης, Πάβελα, Δράκος.
Το παιχνίδι Αστέρας Ρεθύμνου – Παναιτωλικός είναι από τα λίγα της 33ης αγωνιστικής που έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον και οι δύο αντίπαλοι. Ο Αστέρας δίνει τη μάχη της παραμονής στην κατηγορία και η νίκη του είναι απαραίτητη. Για τον Παναιτωλικό οι τρεις βαθμοί θα είναι χρήσιμοι στην περίπτωση που χάσει η Ηλιούπολη στην Κόρινθο ή ο Διαγόρας στο Μενίδι. Τον αγώνα θα διευθύνει ο Δασκαλόπουλος από την Κόρινθο.
Τα παιχνίδια της προτελευταίας αγωνιστικής στον νότιο όμιλο της Γ’ Εθνικής είναι:
Παναιγιάλειος - Θύελλα Π.
Κορωπί - Θήβα
Ατσαλένιος - Αιολικός
Αίας Σαλ. - Μεσσηνιακός
Αχαρναϊκός - Διαγόρας
Ρόδος - Φωστήρας
Κόρινθος - Ηλιούπολη
Αστέρας Ρεθ. - Παναιτωλικός
Παναχαϊκή - Βύζας



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: