Τετάρτη 7 Μαΐου 2008

Προσωρινά δεύτερος...

Μετά από 11 παιχνίδια παραβιάστηκε η εστία του Παναιτωλικού σε παιχνίδι του στο Αγρίνιο. Ο Βελώνης με πέναλτι που κέρδισε στο 87’ ο Ροντρίγκο (ανατράπηκε από τον Λιούρδη) μείωσε το σκορ σε 2-1, σταματώντας το σερί των «καναρινιών». Ο Μεσσηνιακός δεν απείλησε ούτε πριν, ούτε μετά το πέναλτι και έτσι τα δύο γκολ που σημείωσε ο Παναιτωλικός στο τέλος του ημιχρόνου ήταν αρκετά να του δώσουν τη νίκη.
Στο 44’ ο Καρακατσάνης με ωραία προσπάθεια και σουτ νίκησε τον εξαιρετικό Σταματέλο (έπαιξε πρώτη φορά φέτος) και άνοιξε το σκορ. Δύο λεπτά αργότερα ο Ζορμπάς με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 2-0. Νωρίτερα (37’) ο Ντε Φραντσέσκο έστειλε τη μπάλα με κεφαλιά στο δοκάρι, μετά από κόρνερ του Σάμπο. Το κόρνερ προήλθε από εντυπωσιακή επέμβαση του Σταματέλου (φωτο) σε φάουλ του Σάμπο. Το ίδιο εντυπωσιακή ήταν η απόκρουση που έκανε στο 73’ σε γυριστό σουτ του Μπαντά από το ημικύκλιο της περιοχής.
Ο Παναιτωλικός είχε ένα εκρηκτικό πρώτο δεκάλεπτο που «σφυροκόπησε» τον αντίπαλό του και ένα επίσης πολύ καλό δεκάλεπτο στο τέλος του ημιχρόνου. Στο β’ που ο Μεσσηνιακός ανοίχτηκε μπορούσε να τελειώσει το παιχνίδι αν ήταν πιο προσεκτικός στις επιθετικές του προσπάθειες.
Στα αξιοσημείωτα το τρίτο συνεχόμενο γκολ του Λουκά Καρακατσάνη, που την Πέμπτη παρουσιάζεται στο στρατό και η επανεμφάνιση σε επίσημο αγώνα του στρατευμένου Χρήστου Νάιντου, που είχε να αγωνιστεί από το παιχνίδι των δύο ομάδων στην Καλαμάτα για τον α’ γύρο, το οποίο είχε τελειώσει πάλι με σκορ 2-1 υπέρ του Παναιτωλικού.
Η ακριβής βαθμολογική θέση της ομάδας του Αγρινίου δεν μπορεί να προσδιοριστεί, αφού στην Ηλιούπολη… έσπασαν τα δοκάρια και αναβλήθηκε ο αγώνας της με τον Διαγόρα. Πέρασε στη δεύτερη θέση και περιμένει...
Καλή η διαιτησία του Τίκα (Κουρομπίλια – Αργυρόπουλος) από το σύνδεσμο Καρδίτσας. Έδειξε κίτρινη κάρτα στους Ντε Φραντσέσκο, Λιούρδη – Ροντρίγκο.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Λιούρδης, Πρίπου, Γκόλιας, Μπαντάς, Καλοκαίρης, Ντε Φραντσέσκο, Σάμπο, Καρακατσάνης, Δέντσας (80’ Κουτσουρές), Ζορμπάς (88’ Ρούσσης), Ζουρούδης (74’ Νάιντος).
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Σταματέλος, Τιάγκο, Ψυχογιόπουλος (57’ Τσουκάλης), Νικολόπουλος Μ., Κισκαμπάνης, Κωνσταντόπουλος (75’ Σωτηρόπουλος), Ροντρίγκο, Χουνουζίδης, Αλεβίζος (76’ Νικολόπουλος Δ.), Πέντσας, Βελώνης.



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: