Τετάρτη 21 Μαΐου 2008

Από το γιουχάισμα στην αποθέωση

Πόσο απέχει το γιουχάισμα από την αποθέωση; Οι παίκτες του Παναιτωλικού το γνωρίζουν πολύ καλά. Μετά από όσα έζησαν στο παιχνίδι με το Κορωπί πριν οχτώ μέρες, ήρθε η αποθέωση σήμερα στη Σαλαμίνα. Οι (λιγοστοί) φίλοι της ομάδας που την ακολούθησαν στο νησί, είδαν έναν Παναιτωλικό που αν έπαιζε έτσι σε προηγούμενα ματς, δεν θα είχαν στήσει αυτί για να μάθουν τι κάνει την ίδια ώρα η Ηλιούπολη στο Ηράκλειο. Θα ήταν πολύ ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα και η Σαλαμίνα θα είχε κατακλυστεί από Αγρινιώτες.
Με εντυπωσιακή απόδοση και τρία γκολ στα πρώτα εικοσιπέντε λεπτά, ο Παναιτωλικός ανάγκασε τους φίλους του να τρίβουν τα μάτια τους και τους οπαδούς του Αίαντα να παραδεχτούν ότι παρακολουθούν την καλύτερη ομάδα που πέρασε από τη Σαλαμίνα. Ο Μπαντάς με κεφαλιά στο 10’ μετά από κόρνερ του Μπελεβώνη, ο Ζορμπάς με μακρινό σουτ στο 16’ και ο Καρακατσάνης με πλασέ στο 25’, πέτυχαν τα τρία γκολ του Παναιτωλικού, που είχε δοκάρι με τον Καρακατσάνη στο 17’ και πολλές ευκαιρίες στον επιθετικό του μονόλογο. Ο Πάβελα στο 85’ με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0-4, όμως η χαρά των ανθρώπων της αποστολής και των φίλων της ομάδας έμεινε μισή, αφού η Ηλιούπολη πέρασε νικηφόρα από το Ηράκλειο, κερδίζοντας 1-0 τον Ατσαλένιο. Έτσι διατήρησε το προβάδισμα των τριών βαθμών έναντι του Παναιτωλικού, ενώ πλησίασε στους δύο πόντους τον Διαγόρα που έχασε 3-1 στην Πάτρα από τη Θύελλα.
Τα περιθώρια είναι περιορισμένα, αφού απομένουν τρεις αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα. Ο Παναιτωλικός παίζει με τη Ρόδο (εντός), τον Αστέρα Ρεθύμνου (εκτός) και την Παναχαϊκή (εντός). Η Ηλιούπολη με τον Αχαρναϊκό (εντός), την Κόρινθο (εκτός) και τον Βύζα (εντός). Ο Διαγόρας με τον Ατσαλένιο (εντός), τον Αχαρναϊκό (εκτός) και την Κόρινθο (εντός). Οι τρεις τελευταίες αγωνιστικές γίνονται την Τετάρτη 28 Μαΐου η 32η, την Τετάρτη 4 Ιουνίου η 33η και την Κυριακή 8 Ιουνίου η 34η και τελευταία.



Share

1 σχόλιο:

wrcfanatic είπε...

Χρήστο όπως ξέρεις καλύτερα αυτό είναι στο DNA του Έλληνα...Θέλω να ρωτήσω όμως κάτι; Γιατί αυτή η σιωπηρή αποχή απο το blog;;Εμεις που ζούμε μακρυά απο τον τόπο μας (Σέρρες) είχαμε βρει έναν τρόπο να μαθαίνουμε τα νέα της ομάδας που αγαπάμε....