Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2008

Ως το βράδυ υπογράφει ο Σίμος!

Ο Γιώργος Σίμος θα είναι όπως όλα δείχνουν η δεύτερη χειμερινή μεταγραφή του Παναιτωλικού. Ο έμπειρος αμυντικός που έκανε καριέρα σε αρκετές ομάδες Α’ Εθνικής, έρχεται απόψε στο Αγρίνιο για να υπογράψει συμβόλαιο, αφού σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας, τα έχει βρει σε όλα με τη διοίκηση του Παναιτωλικού.
Ο Σίμος (αριστερά με τον Χαϊκάλη του Ολυμπιακού Βόλου) γεννήθηκε στα Γιάννενα στις 29 Μαρτίου 1978 και άρχισε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Παιανία. Έγινε επαγγελματίας στον Παναθηναϊκό και έκανε ντεμπούτο στην Α’ Εθνική στις 16 Μαΐου 1999 στη Ριζούπολη, στη νίκη επί του Απόλλωνα με 1-3, αντικαθιστώντας τον Γιώργο Καραγκούνη. Εκείνη τη σεζόν έπαιξε σε άλλα δύο παιχνίδια, με προπονητή τον Ρότσα. Την επόμενη δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου και τον Ιανουάριο του 2000 δόθηκε στον Αγ. Νικόλαο, με τον οποίο αγωνίστηκε στη Β’ Εθνική σε 16 αγώνες σκοράροντας 3 φορές. Το καλοκαίρι του ίδιου χρόνου επέστρεψε στον Παναθηναϊκό και τον Γενάρη του 2001 μετακόμισε στον ΟΦΗ. Εκεί έπαιξε ενάμιση χρόνο (23 συμμετοχές) και είχε συμπαίκτη (2001-2002) τον Μάκη Μπελεβώνη.
Το καλοκαίρι του 2002 πήγε στη Χαλκηδόνα (24 συμμετοχές – 1 γκολ) και μαζί της πανηγύρισε την άνοδο στην Α’ Εθνική, συνεχίζοντας για τα δύο επόμενα χρόνια (47 παιχνίδια – 1 γκολ). Την περίοδο 2005-2006 αγωνίστηκε στη Λάρισα (17) συμμετοχές και πέρσι δοκίμασε την τύχη του στην Κύπρο με τα χρώματα της ΑΕΚ Λάρνακας, στην οποία έπαιξε ως τον Ιανουάριο (7 συμμετοχές). Ακολούθησε η μεταγραφή του στον Ιωνικό στον οποίο έπαιξε πέντε παιχνίδια στη σεζόν του υποβιβασμού και τρία φέτος.
Για την επικείμενη μεταγραφή του το http://agrinio-sport.blogspot.com έκανε αναφορά τη Δευτέρα (Δες σχετική ανάρτηση Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 4:10) και επιβεβαιώνεται με την απόκτηση του ποδοσφαιριστή που ως το βράδυ θα ανακοινωθεί από την ΠΑΕ. Είναι η πρώτη φορά που θα παίξει στη Γ’ Εθνική, αφού ως τώρα έχει 95 συμμετοχές στην Α’ και 43 στη Β’.



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: