Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2008

Τέλος ο Σηφάκης!

Παρότι δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση προς το παρόν, το διαζύγιο Παναιτωλικού – Σηφάκη είναι κάτι παραπάνω από δεδομένο και όλα δείχνουν ότι δεν θα είναι συναινετικό. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Φώτης Κωστούλας του ανακοίνωσε ενώπιον του Δ.Σ. την πρόθεσή του να διακόψουν τη συνεργασία, επειδή θεωρεί ότι με τα συνεχή άσχημα αποτελέσματα και τις εμφανίσεις της ομάδας, ο κίνδυνος να μείνει εκτός στόχου είναι μεγάλος. Ζήτησε την παραίτησή του, κάτι που δεν δέχτηκε ο Μύρωνας Σηφάκης, καλώντας τη διοίκηση να μιλήσει με το δικηγόρο του για τα περαιτέρω. Αν και τυπικά το τέλος της συνεργασίας δεν έχει έλθει, ουσιαστικά ο Παναιτωλικός είναι από σήμερα χωρίς προπονητή.



Share

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ. Ο ΚΑΛΦΟΥΤΖΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ

Ανώνυμος είπε...

TI ΕΓΙΝΕ?Ο ΚΑΛΦΟΥΝΤΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟΝ ΚΩΣΤΟΥΛΑ ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ ΤΟ ΣΗΦΑΚΗ? ΑΜΑΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!!!

WARRIORS GATE 6 AGRINIO είπε...

Ti ginetai mesa stin omada re paidia ? Kseroune ti tous ginetai ? Prin 1 vdomada o kostoulas vgeike kai stirikse sifaki kai simera ton ediwkse ? DEN PAME KATHOLOY KALA

Ανώνυμος είπε...

egine i katalili kinisi,se oxi endedigmeni stigmi omos.EPREPE NA FIGI NORITERA.oloi vlepame ta agonistika lathi,kai enan fovismeno kai atolmo proponiti.

Ανώνυμος είπε...

Thanos : Ελπίζω να γίνει προσεχτική επιλογή προπονητή. Οτι έγινε έγινε, αλλά και καμια παρουσια του προέδρου στους παίχτες να τους τρίξει λίγο τα δόντια δεν είναι κακή!
Αυτή η ομάδα ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να ανέβει κατηγορία.
Υ.Γ Μύρωνα καλή τύχη και σε ευχαριστούμε πολύ!

Ανώνυμος είπε...

AYTH TH ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ Ο ΣΗΦΑΚΗΣ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΟ ΕΜΙLEON ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΩΣΤΟΥΛΑ,ΜΠΕΛΕΒΩΝΗ ΚΛΠ.
ΚΩΜΩΔΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

re paidia ti ginete?????egige i den egige telika????kanei proponisi i mazeuei ta pragmata tou????kserei kapoios sigoura na mas pei????prin apo kamia ebdomada ton stirize kai se 6 meres ton dioxnei????

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΗΦΑΚΗΣ ΟΠΩΣ ΕΦΥΓΕ ΣΑΝ ΠΑΙΧΤΗΣ ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΥΕΛΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΑΝΑΣΤΟ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ!!
ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ!!
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ( ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ )



ΓΙΩΡΓΟΣ Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Kseroume tpt gia neo proponiti ?
poia onomata akougontai? k O Dalaperas kalos einai...Xristo me tin prwti eukairia pes onomata

ΦΛΑΜΙΝΓΚΟ08 είπε...

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΓΥΜΝΑΣΤΗ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΘΕΛΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Θα συμφωνήσω με τον φλαμίνγκο08 ότι πρέπει επιτέλους να πάρουμε γυμναστή με πτυχίο!!Όσον αφορά το Σηφάκη, δε νομίζω ότι είναι σωστή η πρόθεση του προέδρου να τον διώξει!!Τί καταφέραμε πέρυσι με αυτή την τακτική?Τίποτα.Ας αφήσουμε επιτέλους κάποιον προπονητή στη θέση του για ένα ολόκληρο χρόνο να κάνει τη δουλειά του...Εξάλλου,στην αρχή της χρονιάς με τις 6άρες και τις 4άρες ήταν καλός, ενώ τώρα είναι άχρηστος??Μήπως πρέπει να ταρακουνηθούν και οι παίκτες για την απόδοσή τους, ιδιαίτερα κάποιοι που είναι αδιάφοροι!Ή μήπως θέλετε να πιστέψω ότι μερικοί ματώνουν για τη φανέλα???Οι αλλαγές προπονητών,ιδιαίτερα τέτοια περίοδο που ακολουθούν κρίσιμα παιχνίδια είναι λάθος τακτική...Τον είχαμε συνηθήσει αλλιώς τον πρόεδρο κι όχι έτσι ,επιπόλαιο....ΑΡΑΓΕ ΓΙΑΤΙ??