Παρασκευή 29 Φεβρουαρίου 2008

Οι οπαδοί στο πλευρό τους

Με ένα τεράστιο πανό και συνεχή συνθήματα με τα οποία προέτρεπαν τους παίκτες να κερδίσουν την Παναχαϊκή, οι WARRIORS έκαναν αισθητή την παρουσία τους στη σημερινή προπόνηση του Παναιτωλικού. Ο Βασίλης Νταλαπέρας και ο Γιώργος Ταράσης (ακούστηκαν κάποιες αποδοκιμασίες σε βάρος του) έκαναν την προπόνηση την οποία παρακολούθησε και ο Φώτης Κωστούλας, ο οποίος νωρίτερα είχε μιλήσει στα αποδυτήρια στους ποδοσφαιριστές, ενώ είχε και τετ-α-τετ με τους φιλάθλους.
Ατομικό πρόγραμμα (τρέξιμο στο 2ο γήπεδο) μακριά από την υπόλοιπη ομάδα έκανε ο Βαγγελής, που κλήθηκε επίσημα σε απολογία για πειθαρχικό παράπτωμα. Φελεγκάκης, Σόου, Λαδάς, Δράκος, Νάκος, δεν υπολογίζονται λόγω τραυματισμού, όπως και ο στρατευμένος Νάιντος. Ενοχλήσεις ένιωσαν Πρίπου και Αβραμίδης και θ’ αποφασιστεί αν θα συμπεριληφθούν στην αποστολή μετά την προπόνηση που θα γίνει στο γήπεδο Παναιτωλικού αύριο Σάββατο το απόγευμα.
Εν τω μεταξύ ανάρπαστα έγιναν τα 700 εισιτήρια που αγόρασε η ΠΑΕ και διαθέτει στην τιμή των 10 ευρώ, αν και η ονομαστική τους τιμή είναι 15 ευρώ. Θα καταβληθεί προσπάθεια να εξασφαλιστούν και άλλα εισιτήρια για την εξυπηρέτηση των οπαδών της ομάδας που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το εκτός έδρας παιχνίδι με την Παναχαϊκή. Στο site του Παναιτωλικού (http://www.panetolikos.com/), υπάρχουν πληροφορίες για όσους ενδιαφέρονται για εισιτήρια, όπως και οδηγίες για τον τρόπο που θα μετακινηθούν, μετά τις αποφάσεις που λήφθηκαν στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Πάτρα.



Share

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

geia sou xristo ti egine me ton baggeli;; epese se paraptoma gia poio logo; den pisteuo na exoume apo tora glentia ti akou;;

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΗΦΑΚΗ;

Ανώνυμος είπε...

Ήταν στο σπίτι του Σηφάκη μετά τα μεσάνυχτα, παραβιάζοντας το ωράριο, αλλά ο ίδιος το αρνείται και τον έχουν βάλει σε καραντίνα. Επίσης ήταν εκεί και ο Ζορμπάς που το παραδέχτηκε και θα τιμωρηθεί με πρόστιμο. Πρόστιμο τρώει και ο Δέντσας που τον συνάντησε στα φανάρια της Χατζοπούλου ο Κωστούλας μετά τα μεσάνυχτα. Όλα αυτά έγιναν ενώ έπρεπε να είναι σπίτια τους στις 11 το βράδυ. Κυκλοφορούσαν μετά τις 12.30.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Εγώ ένα έχω να πω: Αυτά που γίνονται τις τελευταίες μέρες στον Παναιτωλικό ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!

Ανώνυμος είπε...

Κάποιος έπρεπε να τους τρίξει τα δόντια από την αρχή,πριν ξεφύγουν τα πράγματα!Τώρα δε ξέρω αν είναι αργά...ελπίζω να μην είναι!
Πρόστιμο και λίγο τους είναι!Αν δουν για κανένα μήνα τους σγώνες από τη κερκίδα θα τους πειράξει??
Οταν θες να λέγεσαι επαγγελματίας και να σέβεσαι το ψωμί που τρως(που δεν είναι και λίγο)πρέπι νσ είσαι τυπικός και να μη πρκαλείς,ιδιαίτερα σε μία κλειστή κοινωνία όπως είναι η δική μας!

Υ.Γ Ελπίζω αύριο να μη μας απογοητεύσουν!
ΔΙΠΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΕ!!!


xristos 6

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΦΙΛΑΘΛΟ...

Ανώνυμος είπε...

O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΧΕΙ ΛΑΘΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΟΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΕΝΤΕΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΟΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΧΑΡΤΑΚΙΑ!!!! {ΠΑΝΕ Ν,ΣΜΥΡΝΗ}