Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2008

Το ένστικτο του Μύρωνα

Το ένστικτο του Σηφάκη λέει νίκη την Κυριακή και στη σημερινή συνέντευξη τύπου τόλμησε πρόβλεψη, ελπίζοντας ότι το ένστικτό του είναι σε φόρμα: «Πρώτη φορά παρακινδυνεύω να πω με μεγάλη αισιοδοξία κάτι. Το ένστικτό μου λέει, ότι αυτή την Κυριακή ίσως χαρούμε περισσότερο από τις άλλες φορές. Αυτό που μένει είναι να τελειώσει το παιχνίδι και να δούμε αν το ένστικτό μου είναι σε καλή κατάσταση ή θέλει προπόνηση».
Εκτός από το ένστικτο, ο προπονητής του Παναιτωλικού έχει και γνώση. Γνωρίζει ότι ένα θετικό αποτέλεσμα στη Ρόδο θα είναι ότι πρέπει σε μια αγωνιστική που όλες οι ομάδες που στοχεύουν στην άνοδο έχουν δύσκολη αποστολή: «Η 15η αγωνιστική έχει πολλές δυσκολίες για όλες τις ομάδες που βρίσκονται στην κορυφή. Για μας κάθε παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό, αλλά στην συγκεκριμένη αγωνιστική έχουμε επιπλέον κίνητρο. Γνωρίζουμε ότι με ένα θετικό αποτέλεσμα μπορεί να βρεθούμε ακόμα πιο κοντά στην κορυφή και το στόχο μας. Απέναντί μας έχουμε μια ομάδα που μέχρι ένα σημείο βρίσκονταν κι αυτή κοντά στην κορυφή. Διάφορα προβλήματα, που δεν γνωρίζω τις αιτίες, τις τελευταίες αγωνιστικές την απομάκρυναν. Αυτή τη χρονική στιγμή γνωρίζουμε ότι έχει αναλάβει ένας νέος προπονητής που θα κάνει την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές να θέλουν να δείξουν τις ικανότητές τους και θα προσπαθήσουν να κάνουν μια νέα αρχή. Έχει ικανούς ποδοσφαιριστές, αλλά εμείς πρέπει να κοιτάξουμε τη δική μας ομάδα. Την αποφασιστικότητα και τη θέληση που δείξαμε στο τελευταίο παιχνίδι να τη συνεχίσουμε σε υπερθετικό βαθμό, να έχουμε το πάθος, τη δύναμη και την εξυπνάδα που χρειάζεται να πάρουμε το αποτέλεσμα».
Εκτός των μόνιμων απόντων Φελεγκάκη, Σόου, Λαδά, ο Μύρωνας Σηφάκης δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε αυτή την αγωνιστική στις υπηρεσίες του Ντε Φραντσέσκο, του Δέντσα και του Νάιντου. Οπότε σε σχέση με τον αγώνα της προηγούμενης Κυριακής, δεν υπάρχει καμία επιστροφή. Αντίθετα θα λείψει και ο Βαγγελής που αποβλήθηκε από τον πάγκο στο ματς με τον Αίαντα Σαλαμίνας.



Share

1 σχόλιο:

WARRIORS GATE 6 AGRINIO είπε...

Ap to stoma sou kai stou theou t afti !! Pame mirwna eimaste oloi mazi sou !!