Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2008

Τελείωσε η ταλαιπωρία

Μετά τις 3 τα ξημερώματα της Τρίτης έφτασε στο Αγρίνιο η αποστολή του Παναιτωλικού. Η πτήση από τη Ρόδο προς την Αθήνα που θα μετάφερε την ομάδα ήταν από τις λίγες που έγιναν το βράδυ της Δευτέρας και η διήμερη παραμονή στο νησί έλαβε τέλος. Παρά τον «αποκλεισμό» το πρόγραμμα δεν άλλαξε και το απόγευμα, πριν την αναχώρηση, οι παίκτες του Παναιτωλικού προπονήθηκαν στη Ρόδο. Σήμερα, όπως συμβαίνει κάθε Τρίτη έχουν ρεπό που θα βοηθήσει να ξεκουραστούν μετά την ταλαιπωρία που υπέστησαν και από αύριο οι προπονήσεις θα συνεχιστούν στο ΕΜΙΛΕΟΝ για το επόμενο παιχνίδι με τον Αστέρα Ρεθύμνου.
Απ’ αυτό θα απουσιάσουν ο Πρίπου και ο Αβραμίδης που δηλώθηκαν να εκτίσουν την ποινή της μιας αγωνιστικής (4 κίτρινες), καθώς και ο Βαγγελής που θα εκτίσει τη 2η από τις τέσσερις αγωνιστικές της ποινή του. Τις επόμενες μέρες θα φανεί η κατάσταση του Ντε Φραντσέσκο και του Δέντσα που δεν αγωνίστηκαν στα τελευταία παιχνίδια λόγω τραυματισμού.



Share

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

στις τρεις έφτασαν;και είναι άμαθα τα παιδια στα ξενύχτια. πρέπει να τους κόστισε πολύ.

WARRIORS GATE 6 AGRINIO είπε...

Pirane to kalo to apotelesma kai irthane apo ksenuxti ta paidia giati olo to vrady to giortazane !!! rE OUST KSIPNISTE ZWA!!!

Ανώνυμος είπε...

re apopano trabate pieste kana oyzo 12 kai afiste toys paixtes na kanoyn thn doyleia toys

Ανώνυμος είπε...

Hρεμία παιδιά!
Η ομάδα θέλει τη σήριξη μας καιτην έχει από όλο το κόσμο!
Αρκεί να καταλάβουν και οι παίχτες ότι με τέτοιες εμφανίσεις δε θα αντέξουμε και πολύ ακόμη στη στη κούρσα για την άνοδο...
Ερχονται δύσκολοι αγώνες και πρέπει α α δώσουν όλα!

ΠΑΜΕ ΡΕ ΚΑΝΑΡΙΝΙΑ!!!!

xristos 6

Ανώνυμος είπε...

ο "ρε από πάνω-πάνω" είμαι. το ήπια το ουζάκι και στην υγειά σου. αν μπορέσεις μάθε γιατί δεν έπαιξε ο Ζορμπάς στη Ρόδο.ΓΙΑ ΧΙΟΥΜΟΡ ΠΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ

WARRIORS GATE 6 AGRINIO είπε...

Ti na to kaneis to zorba sta ektos ? Afou trwei mia klotsia kai kathetai kotoula meta

Ανώνυμος είπε...

re king slayer otan o zormpas skorare sta prota 2 lepta,otan ekane ano kato toses kai toses amines itan kota;;