Κυριακή 16 Μαρτίου 2008

Άριστα η εξέδρα, κάτω απ' τη βάση το παιχνίδι

Οχτώ χιλιάδες οπαδοί του Παναιτωλικού δημιούργησαν μια άνευ προηγουμένου ατμόσφαιρα. Με τα εισιτήρια να έχουν εξαντληθεί από χθες, ανακάλυψαν κάθε πιθανό τρόπο να μη λείψουν από το παιχνίδι. Γέμισαν τις μάντρες, τα μπαλκόνια στα γύρω σπίτια, δεν άφησαν σπιθαμή απάτητου χώρου στις εξέδρες και στους διαδρόμους. Ακόμα και οι άνθρωποι του Διαγόρα εκθείασαν την ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε και έκαναν λόγο για «κόσμο με ποιότητα και κουλτούρα». Οι φίλαθλοι του Παναιτωλικού, μια εβδομάδα μετά τα θλιβερά γεγονότα που βίωσε η ομάδα τους, έστειλαν παντού το μήνυμα και έδειξαν σε όλους πως το ποδόσφαιρο μπορεί να είναι γιορτή και χαρά ακόμα και σε ντέρμπι με τεράστια βαθμολογική σημασία.
Οι φίλαθλοι αυτοί δεν ανταμείφθηκαν. Δεν είδαν την ομάδα τους να κερδίζει όπως ήθελαν και περίμεναν. Κυρίως όμως απογοητεύτηκαν επειδή παρακολούθησαν ένα ματς στο οποίο κυριάρχησε η σκοπιμότητα από πλευράς του Διαγόρα με την ανοχή του διαιτητή. Στο β’ ημίχρονο δεν παίχτηκε καθόλου ποδόσφαιρο και είναι κρίμα γιατί αντιμέτωπες ήταν δύο από τις ομάδες που θέλουν να ανέβουν στη Β’ Εθνική.

Ο τραυματισμός του Κατράνα (αύριο θα φανεί η σοβαρότητά του) προκάλεσε αναστάτωση και τη θέση του πήρε ο Ζορμπάς (βγήκε μικρός, μπήκε μικρός) με τον Κουτσουρέ να μετατίθεται δεξί μπακ. Ο Διαγόρας πήρε το κέντρο και προσπάθησε για το γκολ στην κόντρα. Ο Παναιτωλικός είχε δύο καλές στιγμές με τον Ζορμπά στο 32’ και τον Σκαρμούτσο στο 43’, που δεν τελείωσαν τη φάση όπως έπρεπε. Όμως γενικά σ’ αυτό το διάστημα δεν ήταν η ομάδα που δικαιούταν κάτι περισσότερο.
Στο β’ ημίχρονο ανέβασε στροφές και δικαιούταν το γκολ. Ο Διαγόρας έπαιξε αντιποδόσφαιρο και κατάφερε να αποδράσει με τον πόντο. Στο 82’ με σέντρα-σουτ ο Γκόλιας έστειλε τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι και στο επόμενο λεπτό χάθηκε η ευκαιρία του αγώνα. Μετά από σέντρα του Κουτσουρέ και πλασέ του Μπουσινάκη, ο Ζουρούδης από μισό μέτρο στην κενή εστία σούταρε άουτ!
Ο διαιτητής Θάνος (Ηπείρου) έδειξε τεράστια ανοχή στις καθυστερήσεις των φιλοξενούμενων, συμβάλλοντας στην κακή ποιότητα του αγώνα. Στο 72’ δεν είδε «κουτουλιά» του Αθανασίου στον Ζορμπά, ενώ στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων απέβαλε τον Μπασόφ.
Με την ισοπαλία ο Διαγόρας έμεινε στην κορυφή συγκάτοικος με την Κόρινθο, ενώ ο Παναιτωλικός έμεινε πίσω τέσσερις βαθμούς.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Λιούρδης, Πρίπου, Γκόλιας, Μπαντάς, Κουτσουρές, Ντε Φραντσέσκο (81’ Πάβελα), Σάμπο, Δέντσας, Κατράνας (11’ λ.τ. Ζορμπάς), Μπουσινάκης, Σκαρμούτσος (61' Ζουρούδης).
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Βελλίδης, Τζανής, Δήμου, Σαλαμαστράκης, Σαπάνης, Παπαποστόλου (69’ Σπάρταλης), Τριανταφύλλου (84’ Παπαδημήτρης), Αρχοντούλης, Αθανασίου, Τσιάτσιος, Κατσαρός (88’ Μπασόφ).




Share

31 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ:
ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΕ 8 ΓΡΑΜΜΑΤΑ
ΑΠΑΝΤΗΣΗ:ΜΑΡΑΓΚΟΣ
Υ.Γ.(1) ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΟΒΑΡΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΔΙΩΞΕΙ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ.ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.
Υ.Γ.(2) ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΞΕΝΕΡΩΜΑ.ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ.
Υ.Γ.(3) ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ (ΒΛΕΠΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ,ΔΙΑΓΟΡΑΣ)ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΟΥΚΑ ΝΤΕ ΦΡΑΤΖΕΣΚΟ Η ΖΟΥΡΟΥΔΗΣ Ο ΖΟΡΜΠΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕΓΑΛΕ ΚΟΟΥΤΣ .ΝΕΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΣ ΜΕ 3 ΑΡΓΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΧΑΦ ΕΝΑΝ ΑΡΓΟ ΣΕΝΤΕΡ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΡΓΟ ΠΛΑΓΙΟ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΝ ΚΟΟΥΤΤΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΡΙΤΟΙ .ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ.ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΜΑΓΟΣ .ΤΙ ΘΑΔΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΜΟΛΙΣ ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ.ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ.ΥΓΙΕΣ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ.ΑΛΑΝ ΧΑΝΣΕΝ

ΦΛΑΜΙΝΓΚΟ08 είπε...

ΕΠΕΙΔΗ είμαι 45 ετών και πλησιάζουν καρδιές, εγκεφαλικά και πιέσεις .
ΕΠΕΙΔΗ ο Πρόεδρος, μπορεί να θέλει, μα να μην μπορεί .
ΕΠΕΙΔΗ οι Άνθρωποι του Προέδρου δεν ξέρουν τι τους γίνετε(το μονό που ξέρουν είναι να πηγαίνουν στην τράπεζα κάθε τέλος του μήνα).
ΕΠΕΙΔΗ οι παίχτες, άλλοι θέλουν και άλλοι δεν θέλουν.
ΕΠΕΙΔΗ ο Τράγος, όταν έγινε δημόσιος υπάλληλος έπαψε να εξυπηρετεί τις γίδες (βλέπε παίχτες)
ΕΠΕΙΔΗ ο Θεός δεν είναι ούτε Καραγκούνης (βλέπε δοκάρι Γκολια)
ΕΠΕΙΔΗ το Αγρίνιο είναι 4 ώρες μακριά από την Ελλάδα (έχει επικοινωνία μονό με λεωφορείο)
ΕΠΕΙΔΗ η Ήπειρος έπρεπε να βρίσκετε στην Αλβανία (για να γλυτώσουμε από τα μαύρα κοράκια με τα νύχια τα γαμψά )
ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ.
Σημ.1)Οποίος γλύψει την πλάτη του διαιτητή Θάνου του κάνω δώρο το εισιτήριο διαρκείας μου.(θέλω φωτογραφία)
Σημ.2)Μήπως τον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ τον θέλουν στην Γ/ Εθνική για αιμοδότη των ΟΜΑΔΩΝ (ΒΛΕΠΕ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ)
Συμβουλή προς πρόεδρο 1)Κόψε το ζεστό νερό από τα μπάνια των κορακιών.(Χάλασε ο θερμοσίφωνας.)
2)Κόψε το μπούκωμα στο τέλος του αγώνα γιατί σε λίγο οι ομάδες θα λένε πάμε στο Αγρίνιο να ντερλικόσουμε και να περάσουμε καλά.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΗΔΗ ΒΡΕΘΗΚΑΝ 2 ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΩ .ΟΙ 2 ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ VASTA.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ.ΥΠΕΡΕΚΤΙΜΗΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΤΙΠΟΤΑ Η ΟΜΑΔΑ!ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΙΠΟΤΑ!
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΑΔΑ!
Ο ΚΑΘΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!
ΑΥΤΟ ΦΑΝΗΚΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΗΜΕΡΑ!
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΑΙΞΕ Η ΟΜΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ?

ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Γ'ΣΤΗ Β!!ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

re ti lete?
mas efage i politismeni atmosfera.
ti ta thelun ta kathismata re?
ti tis thelun tis suites?
tus bufedes?
to match programme?
to emileon(paiania tis plakas)?
ta oikogeneiaka eisitiria diarkeias?(ferte tin kalomoira se kanena imixrono na tragudisei)
to gipedo-xali(mi skistei to kaltson tu de francesco)
ti bwin,tin expekt kai ti ladbrokes tin kserun oloi pantws...
paiktes-kotes kai proedros asxetos...
aftoi an epaizan ti proigumeni vdomada stin iliupoli to ligotero me deka pastelia tha fevgan.me to de francesco kai to zorba...

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΚΤΕΣ - ΚΟΤΕΣ ΛΥΡΑΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΑΔΕΡΦΕΣ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑ ΓΙΑ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΚΩΣΤΟΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ TRENDY MALAKA

Ανώνυμος είπε...

1.60 asos
3.3 to x
5 to diplo
teoeies apodoseis eixe to expekt.com gia diagora....
na deite ti wraia tha rthei to diplo sti mitilini....
pare dwse einai etsi kai alliws...
KSIPNISTE REEEEEE....

Ανώνυμος είπε...

Έχω μια απορία .... Γιατί δεν βάζουν δύο πιτσιρικάδες πίσω από τα τέρματα για να κάνουν γρήγορη επαναφορά της μπάλας στον αντίπαλο τερματοφύλακα ....; Χθες θα είχαμε κερδίσει πέντε αγωνιστικά λεπτά τουλάχιστον ... Σε κάποιες φάσεις έβλεπα το Νικολαϊδη από τον πάγκο να τρέχει να πετάει μια μπάλα στον αντίπαλο τερματοφύλακα....

Ανώνυμος είπε...

O KWSTOULAS,GIATI DEN HTAN STO GHPEDO XTHES?EROTHSH KANW...(FETOS DEN APOUSIASE APO KANENA MATS THS OMADAS,LETE XTHES NA HKSERE TIPOTA??)O FILOS POU MILAEI GIA APODOSEIS KAI 2PLO STH MYTILHNH,KATI KSEREI...THN IDIA APOPSH EXOUME.

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΚΑΕΙ! ΑΥΤΟ Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ. ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΑΡΧΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟΛΚΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΗΣ!!! Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΧΩΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑ! ΕΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΟΥ ΑΞΙΑΣ ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΛΑΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ! ΑΝ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΕ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΑΗΔΙΕΣ ΤΟΤΕ Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΠΑΙΖΕ ΣΤΟ ΟΥΕΦΑ! ΑΝ ΣΕ 4-5 ΜΑΤΣ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΕΚΟΒΑΝ 500 ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ 5000 ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΔΙΠΛΑ ΘΑ ΕΙΧΕ Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΜΗΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ. ΤΕΛΟΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΟΥ, ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ -ΠΧ ΚΟΚΑΛΗΣ- ΕΝΩ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΚΟ ΕΧΕΙ Η ΦΑΒΑ -ΠΧ ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ- ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο 3,03

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.......1 ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΓΥΡΟ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΦΕΡΑΜΕ Χ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΓΟΡΑ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΕΓΙΜΑΝ ΚΟΤΕΣ, ΑΔΕΡΦΕΣ Κ.Τ.Λ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΒΑΖΑΝ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΑΖΑΝ......ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΡΙΘΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!!1 ΓΥΡΟΣ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΑΚΟΜΑ...ΤΟ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝΚΕΡΔΙΣΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ...Ή ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΜΕ....ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΑ 20 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΟΥΜΕ....ΕΛΕΟΣ....ΤΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ Κ.Τ.Λ. ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ - ΠΑΙΧΤΕΣ Κ.Τ.Λ ΣΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ....ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΤΗ ΟΜΩΣ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΤΕ ΝΑ ''ΣΥΡΕΤΑΙ'' ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ!!!!!!!ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΑΝ ΤΕΛΙΚΑ Η ΟΜΑΔΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΑΝΥΓΗΣΙΖΕΤΑΙ....

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΗΣΤΟ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΙΑ ΕΧΤΕΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΑ ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΣΤΗΝ ΕΡΑ ΣΠΟΡ...2 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ 12 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ......ΑΠΟ ΤΙΣ 15:30 ΕΩΣ ΤΗΣ 17:25 ΜΙΛΗΣΕΣ 2 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ 15 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ......

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΕΜΠΑΙΝΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΖΟΥΡΟΥΔΗ ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΘΑ ΜΙΛΑΓΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΥΠΕΡΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ, ΣΤΟ ΡΕΛΑΝΤΙ! Ο ΖΟΥΡΟΥΔΗΣ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΔΕΙΝΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ
Ο ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ! ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ? ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΚΟΜΑ? ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ? ΜΗ ΣΑΣ ΠΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΠΛΟ!ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΘΑΡΡΥΝΕΤΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟ
ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. ΑΝΤΕ Μ.........!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΩΝΕΙ (ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ) ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΧ...ΔΙΑ(ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ) ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΙ ΑΝΤΕΡΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΥΣΟΥΝ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΔΙΑΓΟΡΑ? ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩ. ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΜΟΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΨΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΡΧΙ..ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΔΕΣ!!!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΟΙΟΥΣ...ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ!!
11 ΑΥΤΟΙ 11 ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ!! ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΟΤΕΣ!! ΑΝ ΔΕΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΙΟΛΙΚΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ( ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΠΑΡΩΝ ) ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΑΙΧΤΟΥΝ ΟΛΑ!! Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΤΡΑΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ!!
ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ!!

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΗΣΤΟ,ΚΑΝΑ ΝΕΟ ΓΙΑ ΚΑΤΡΑΝΑ...

Ανώνυμος είπε...

Σοκ με Κατράνα, χάνει την υπόλοιπη χρονιά τραυματίστηκε σοβαρά και όπως έγινε γνωστό τη Δευτέρα υπέστη ρήξη στον πρόσθιο χιαστό. Επιπροσθέτως, πειράχτηκε και ο μηνίσκος. Φυσικά, ο Κατράνας, ο οποίος θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, χάνει την υπόλοιπη σεζόν.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΟΠΟΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΘΕΛΕΙ! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΚΑΛΗΣ ΜΠΑΛΑΣ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ Ο ΖΟΥΡΟΥΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΓΚΟΛΙΑΣ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΚΕΡΔΙΖΕ! ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΜΠΑΛΑ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ Ο ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΧΘΕΣ ΛΑΘΗ! ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΕΞΑΤΡΗΤΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ.
ΜΕ ΖΟΥΡΟΥΔΗ ΚΑΙ ΖΟΡΜΠΑ ΕΚΤΟΣ ΕΝΤΕΚΑΔΑΣ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΛΗΜΑΤΑ! Ο ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ ΑΦΟΥ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙ ΤΟΝ ΚΟΚΑΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΙΞΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ! ΑΛΛΙΩΣ Ή ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ή ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ...! ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΕΙΧΗΡΗΜΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΠΕΤΑΕΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΣΕ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ! ΔΕΝ ΖΗΤΑ ΚΑΝΕΙΣ Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ΟΥΤΕ Ο ΚΟΚΑΛΗΣ ΖΗΤΑ ΑΠ ΤΟΝ ΛΕΝΤΕΣΜΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΑΝ ΙΝΙΕΣΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΑΝΠΤΥΣΣΕΤΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΙΩΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΑΝ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΕ

Ανώνυμος είπε...

se poia korintho na pame re file?3000 gipedo exei...20 eisitiria tha dwsei....paiktes kotopoula.asxetos proponitis kai proedros

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΗΣΤΟ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΜΠΟΜΠΗ ΣΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΣΤΩ Η ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΤΟΥ ΑΧΕΛΩΟΥ? Η ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ.ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟ BLOGGER ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΜΠΟΜΠΗ ΣΟΥ ΜΕ ΕΙΚΟΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ
ΝΙΚΟΣ ΑΠΟ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

Ανώνυμος είπε...

FILE 10,09 EXO AKOYGETE OTI O PROEDROS TIS KORINTHOY EXEI KALES SXESEIS ME TON PROEDRO TIS SOUPER LIGAS LES NA KANEI XORIS OMADA I KORINTHNOS NA ANEBEI? OPOS KAI O AGIO DIMITRIOS KAI TOY XRONOY POLI G'ETHNIKI THA EINAI TI NA PO EYXOME NA ANEYEI O PANE

ΧΡΗΣΤΟΣ είπε...

Για τον φίλο 10:13. Δεν είναι τεχνικά εφικτό απ' ότι ξέρω να μεταδίδεται ολόκληρη η εκπομπή. Οπότε προς το παρόν δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Σ' ευχαριστώ πάντως.

Ανώνυμος είπε...

O Mαραγκός χθες ήταν πράγματι θλιβερός. Απορώ πως τον πήραν αυτόν τον κύριο...Δυστυχώς είναι μεγάλη πληγή ο παρά τω προέδρω και οι αποφάσεις του Κωστούλα παίρνονται κάτω από την πίεση αυτού του κυρίου. Προκειμένου να μην πάρουν τον Ξανθόπουλο βρήκαν τη χειρότερη λύση. Και αυτό φάνηκε με το καλημέρα. Κρατάω το πάθος που έδειξαν οι παίκτες στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά πρέπει να το δείξουν και στη Μυτιλήνη γιατί το ματς εκεί είναι οριακό...Σίγουρα με απασχολούν μερικά πράγματα και ανησυχώ...Βέβαια αυτή η ατμόσφαιρα στο γήπεδο χθες ήταν όλα τα λεφτά...Α'ΕΘΝΙΚΗ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Μαραγκός είναι προπονητάρα. Έχει κάποια μειονεκτήματα αλλά δίπλα στον Ταράση θα μάθει πολλά. Γιώργαρε συνέχησε έτσι αγορίνα μου, μέχρι να παίξει ο Μπελεβώνης το ντέρμπυ της ζωής του με τον Πλάτανο Καλυβίων και ο Κωστούλας με τη Βιβή να καμαρώνουν.

Ανώνυμος είπε...

eisai i arwstia mou oleoleo eisai to narkwtiko mou oleoleo ki otan gennithika me emathe i mana mou na leo PANE OLEO PANE OLEOLEOLEO ki otan me thapsoune tha akougete ap' to tafo mou na leo AGRINIO OLEO AGRINIO OLEOLEOLEO!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Από πότε έγινε ο Μαραγκός προπονητής???Να γελάσουμε τώρα ή μετά??Περιμένετε να κάνουμε χαίρι με Αθηναίο προπονητή???Αυτοί είναι μές στα κόλπα...Και να ανεβουμε δε νομίζω ότι ο Μαραγκός θα έχει και καμιά μεγάλη συμμετοχή. Αγρινιώτη προπονητή έπρεπε να πάρουμε, αλλά ο Μπελεβώνης ( ο "παράγοντας"--χαχαχαχα ) "ξέρει καλύτερα". Ρε με τί προσόντα είναι το δεξί χέρι του Κωστούλα??? Ε,πρέπει να έχει "τεράστιες" γνώσεις γύρω από το αντικείμενο.Σπουδές στο management και δε συμμαζεύεται. Αφήστε τώρα ρε... Α ρε Κωστούλα, κρίμα, δίνεις τόόόόσα χρήματα κι έχεις ένα κάρο ΑΣΧΕΤΟΥΣ να κάνουν κουμάντο τα λέφτά σου. Πάρε μαζί στην ΠΑΕ και κανέναν πυροσβέστη, κανα Αγροφύλακα, Νοσηλευτή, έτσι να υπάρχει ποικιλία... Πρόεδρε, επειδή είσαι σοβαρός άνθρωπος, δε μπορείς να έχεις δώσει το κουμάντο της ομάδας σε έναν αστυνομικό. Εξάλλου, το λέει και η διαφήμιση: ΕΚΑΣΤΟΣ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ, ΚΑΙ Ο ΛΟΥΜΙΔΗΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΦΕΔΕΣ, Ο ΜΠΕΛΕΒΩΝΗΣ ΣΤΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ,Ο ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ ΣΤΟ ΞΕΣΚΑΤΙΣΜΑ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΜΕΓΑΛΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ, Ο ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ, Ο ΚΑΤΟΧΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥ management στη διοίκηση. Αφού το βλέπεις πρόεδρε,δεν τραβάει με αυτούς τους "ειδικούς" που σε "βοηθάνε"...3 χρόνια τώρα, ΠΟΣΟ ΑΛΛΟ....Το 90% των επιλογών, χείριστες..