Τρίτη 4 Μαρτίου 2008

Ανακοινώνεται προπονητής

Θέμα ωρών είναι πια η ανακοίνωση του ονόματος του προπονητή που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παναιτωλικού. Ο κύκλος των επαφών με όλους τους πιθανούς υποψήφιους φαίνεται να έχει κλείσει και απομένει η τελική επιλογή. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν εκ των προπονητών με τους οποίους υπήρξε επαφή τις προηγούμενες μέρες. Απλώς η λήψη της απόφασης για την πρόσληψή του παρατάθηκε, για το ενδεχόμενο να προκύψει κάποια πολύ καλύτερη περίπτωση.
Τα ονόματα των υποψήφιων προπονητών συζητήθηκαν στο διοικητικό συμβούλιο και οι Φώτης Κωστούλας άκουσε τις εισηγήσεις των συνεργατών του. Τώρα ήρθε η ώρα να σταθμίσει τα δεδομένα, τα υπέρ και τα κατά του καθενός και να πάρει την απόφασή του. Εκτιμάται ότι από το απόγευμα θα είναι σε θέση να ανακοινώσει την επιλογή του και το πιθανότερο είναι ο νέος προπονητής να πιάσει δουλειά αύριο κάνοντας την πρώτη προπόνηση.



Share

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Thanos: Άντε να μάθουμε επιτέλους, αν και ο Νταλαπέρας δεν τα πήγε καθόλου άσχημα στην Πάτρα και με λίγη τύχη θα είχε κάνει και διπλό.

Ανώνυμος είπε...

Μήπως είναι ο Βουκατσέλης που έφυγε από τη Καβάλα??


xristos 6

Ανώνυμος είπε...

Tι δεν τα πήγε άσχημα βρε αδελφέ ο Νταλαπέρας (αν και ο Ταράσης ήταν πιο υπεύθυνος), που άφησε την ομάδα χωρίς φορ και έβαλε τον Αργεντίνο στο τέλος, όταν και είχαμε τις μοναδικές καλές επισκέψεις στην αντίπαλη εστία...Αν έμπαινε ο Ντε Φραντζέσκο στη θέση του Ζουρούδη θα το παίρναμε το ματσάκι...Ελεος τι βλέπετε ήθελα να μάθω!!!

alex είπε...

Xanthopoulos????

Ανώνυμος είπε...

ΑNAKOINΩΘΗΚΕ (ΣΤΟ WWW.PANETOLIKOS.COM) O ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ....