Κυριακή 9 Μαρτίου 2008

Τρομοκρατία!!!

Σήμερα ο Παναιτωλικός συμπληρώνει 82 χρόνια ζωής, αλλά αυτό που βίωσε η αποστολή της ομάδας, που από χθες έχει καταλύσει σε ξενοδοχείο της πρωτεύουσας, δεν έχει ξανασυμβεί. Αργά τη νύχτα (περίπου 3 π.μ.) και ενώ όλα τα μέλη αποστολής ήταν στα δωμάτιά τους, ακούστηκε έκρηξη και όλοι σηκώθηκαν, διαπιστώνοντας ότι άγνωστοι πέταξαν βόμβες μολότοφ στην είσοδο του ξενοδοχείου!!!
Δεν ήταν μόνο αυτό. Το λεωφορείο που μετέφερε την αποστολή και είχε παρκάρει εκεί, είχε χτυπηθεί με 5 σφαίρες, οι οποίες έσπασαν το παρμπρίζ και λάστιχο!!! Δύο σφαίρες δέχτηκε το αυτοκίνητο του ποδοσφαιριστή Γιώργου Σίμου!!! Στην πορεία διαπιστώθηκε πως χτυπήθηκε με μία σφαίρα και το αυτοκίνητο του μέλους του Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναγιώτη Μπεσίνη.
Καταγράφηκαν απειλητικά τηλεφωνήματα, που μεταξύ άλλων έκαναν λόγο για τοποθέτηση βομβών στο ξενοδοχείο και σε αυτοκίνητα ανθρώπων του Παναιτωλικού!!!
Αμέσως σήμανε συναγερμός και κατέφθασαν άνδρες της μονάδας εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών, που με ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά έλεγξαν το χώρο. Οι υπεύθυνοι του Παναιτωλικού ενημέρωσαν όλες τις αρμόδιες αθλητικές αρχές (πρόεδρο της ΕΠΟ, αθλητικό εισαγγελέα, πρόεδρο της Ένωσης κ.α.). Η αστυνομία πήρε καταθέσεις και διεξάγει έρευνες για την ανακάλυψη των δραστών.
Ο επικεφαλής της αποστολής του Παναιτωλικού, διευθύνων σύμβουλος Μάκης Μπελεβώνης δήλωσε ότι «ο Παναιτωλικός αγωνίζεται για ένα άλλο, διαφορετικό ποδόσφαιρο απ’ αυτό που βιώνουμε σήμερα. Είναι πρωτόγνωρα όσα ζήσαμε απόψε…»
Φυσικά όλοι οι άνθρωποι της αποστολής είναι ανάστατοι από την προσπάθεια τρομοκράτησής τους, με μαφιόζικες μεθόδους, λίγες ώρες πριν το παιχνίδι που δίνουν στην Ηλιούπολη.



Share

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Mπράβο στους νόμους της αγριας Δύσης που ευνοεί δυστυχώς η αθλτική ηγεσία και ολόκληρη η πολιτική σκηνή...ΑΙΣΧΟΣ!!!
Για να δούμε τις αποφάσεις σας τώρα...ή πρέπει να σκοτωθεί κόσμος για να κινηθείτε...Κηφήνες...
Δεν ξέρω αν αναβληθεί το παιγνίδι, αλλά έτσι όπως είναι η αποστολή θα είναι η μεγαλύτερη βλακεία να πάει να αγωνιστεί υπλό αυτές τις συνθήκες...
Πρόεδρε ξέρω τι σκέφτεσε!!!

Ανώνυμος είπε...

Ε,αν σηκωθεί και φύγει δε θά'χει άδικο...Μήπως αυτό θέλουν κάποιοι γιατι δε μπορούν ν'αντέξουν το πείσμα του για τη δημιουργία κάτι μεγάλου?!!Ελπίζω να το αντέξει κι αυτό κι όλοι μαζί να προχωρήσουμε ακόμα πιο ενωμένοι. Φαίνεται δεν έχουν καταλάβει τί εστί Αγρίνιο,Αγρινιώτες, Παναιτωλικός. Κι ούτε θα το μάθουν ποτέ,γιατί ζουν σε άλλο κόσμο.

Ανώνυμος είπε...

Τρομοκρατια!!!!!!!!Ελεος πια!!!Ποιους προστατευουν οι παραγοντες;

Ανώνυμος είπε...

Oριστικά αναβάλλεται το παιγνίδι με απόφαση της Ενωσης Β και Γ Εθνικής, για λόγους ασφαλείας...Το λιγότερο που μπορούσε να γίνει...ΕΛΕΟΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Μήπως οι σύνδεσμοι φιλάθλων Αθήνας και οι warriors Και οι ΛΕΦΙΠΑ να ηγηθούν μιας κίνησης όλων των συνδέσμων φίλων Γ εθνικής που να απαιτεί την αποβολή αυτής της ομάδας από το πρωτάθλημα;

Ανώνυμος είπε...

Ο Σ.Φ.Αθήνας μπορεί να το ξεκινήσει ως πρωτοβουλία που είναι μέλος της ΟΣΥΦΕ και να βοηθήσουν όλοι οι σύνδεσμοι, ενωμένοι όλοι αυτή τη στιγμή

Ανώνυμος είπε...

Πού είναι οι υπευθυνοανεύθυνοι???Δε βλέπουν? Δεν ακούν??

Ανώνυμος είπε...

Καλα τι περιμένουν για να αποβάλλουν αυτη την ομάδα απο όλα τα πρωταθλήματα (επαγγελματικά - ερασιτεχνικά)??? Μήπως τα ίδια δεν έκαναν και με Αίγιο πριν κανα μήνα....Για να δούμε τώρα τι απίφαση θα πάρει η διοργανώτρια αρχη???

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα δεν είναι ακριβώς η ομάδα αλλά αυτοί που τη διοικούν!!Κάποιοι δεν πρέπει να κυκλοφορούν ελεύθεροι

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΤΟΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΠΟ ΟΣΟ ΘΥΜΑΜΑΙ! ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ! Η ΕΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Β ΚΑΙ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ......!! ΕΔΩ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΠΕΣΕΝΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΕΤΡΕΣ ΠΕΣΑΝΕ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΜΟΛΟΤΩΦ ! ΑΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ - Κ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ- ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ ΘΑ ΕΧΕΙ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ! ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΜΠΕΚΙ! ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΟΙΗΚΟΥΝΤΕΣ ΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ! ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ!!!

Ανώνυμος είπε...

OXI ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ, ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΚΑΜΕΡΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ..
ΟΣΟ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΤΟΣΟ ΣΚΑΒΟΥΝ ΤΟ ΛΑΚΟ ΤΟΥΣ..