Σάββατο 29 Μαρτίου 2008

Ζήτησε εξαίρεση ο Σκαρμούτσος

Λόγω της μεγάλης πίεσης που δέχτηκε με ανώνυμες απειλές, ο Νίκος Σκαρμούτσος ζήτησε να εξαιρεθεί από την αποστολή του Παναιτωλικού και το αίτημά του έγινε δεκτό. Εκτός του Σκαρμούτσου ο Σπύρος Μαραγκός δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Αβραμίδη, τους τραυματίες Φελεγκάκη, Σόου, Κατράνα, Λαδά και τους Βαγγελή, Νάιντο, Μπαμπανιώτη, Δράκο, Νάκο.
Έτσι στην αποστολή που βρίσκεται στην Αθήνα για το αυριανό εξ’ αναβολής παιχνίδι με την Ηλιούπολη, συμμετέχουν οι Πρίπου, Γκόλιας, Μπαντάς, Καλοκαίρης, Μπελεβώνης, Κουτσουρές, Ντε Φραντσέσκο, Σάμπο, Καρακατσάνης, Δέντσας, Νικολαΐδης, Ζορμπάς, Σίμος, Μήτσης, Μπουσινάκης, Πάβελα, Λιούρδης, Ρούσσης, Ζουρούδης.
Η αποστολή έφτασε συνοδευόμενη από αστυνομικούς στην Αθήνα και χωρίς να υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα. Έντονη είναι η παρουσία αστυνομικών και στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει.



Share

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και ο φόβος ανθρώπινο συναίσθημα είναι και το καταλαβαίνω απόλυτα το Σκαρμούτσο!Ποιος ξέρει τι μπορεί να του έχουν πει!

xristos 6

Ανώνυμος είπε...

Μου ειπαν οτι ακουσαν στο ραδιο πως ο παναιτωλικος ζητησε παλι αναβολη,ξερει κανενας αν ισχυει?

Ανώνυμος είπε...

Hδη υπέρχει τραυματισμός παίκτη της Θήβας στα αποδυτήρια της Ηλιούπολης και μη συνέχιση του να αγωνίζεται. Πράγ,α που με βάση τον αθλητικό νόμο, σημαίνει μηδενισμός και -3β.
Τώρα με τις απειλές υπάρχει αυτό με την εξαίρεση Σκαρμούτσου και μιλάμε για αλλοίωση αποτελέσματος, άρα δεν μπορεί να συνεχιστεί ούτε ο αγώνας, ούτε το πρωτάθλημα και πρέπει ως τιμωρία ο άμεσος μηδενισμός του αντιπαλου. Αλλά αυτά γίνονται σε χώρες με νόμους και...μύδια όχι εδώ . Και απορώ πως δεν έχει γίνει θέμα μεγαλύτερο, ειλικρινά απορώ...Καταλαβαίνω τον Σκαρμούτσο και πραγματικά θα ήθελα να μην πάει η ομάδα καθόλου να δω τι απόφαση θα έπερναν όλοι αυτοί οι να μην τους χαρακτηρίσω, άνθρωποι του ποδοσφαίρου!!!

Ανώνυμος είπε...

Απειλές δεχτήκανε και άλλοι παίχτες του Παναιτωλικού, πήγαν όμως και αγωνίστηκαν!