Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2008

Το γυαλί έχει ραγίσει

Τελικά ο Παναιτωλικός έχει προπονητή ή όχι; Στο ερώτημα αυτό έχω κληθεί να απαντήσω πολλές φορές τις τελευταίες μέρες. Ειδικά χθες όποιος με συναντούσε το πρώτο που ρωτούσε ήταν «έφυγε ο Σηφάκης;» Φυσικά ο άνθρωπος έκανε κανονικά την προπόνηση της ομάδας, έστω κι αν κάποιοι είχαν βαλθεί να τον στείλουν σπίτι του μια ώρα αρχύτερα.
Δυστυχώς έχει δημιουργηθεί κλίμα που δεν αρμόζει στον ίδιο τον Παναιτωλικό. Ο Μύρωνας Σηφάκης είναι προπονητής, αλλά η αμφισβήτησή του έχει προχωρήσει τόσο που κανείς δεν γνωρίζει αν υπάρχουν άλλα περιθώρια να συνεχιστεί η σχέση έστω και λίγες μέρες. Οφείλει ο Παναιτωλικός να τοποθετηθεί έντιμα και ξεκάθαρα απέναντί του: Ή τον στηρίζει ΑΠΟΛΥΤΑ ή τον διώχνει! Μέση οδός δεν υπάρχει. Δεν μπορεί να τον διασύρει αφήνοντάς τον εκτεθειμένο απέναντι σε δημοσιεύματα, φήμες, πληροφορίες.
Τις τελευταίες μέρες όσες φορές έχω ρωτήσει (σε επίσημες συνεντεύξεις τύπου και όχι μόνο) διοικητικούς παράγοντες, η απάντηση είναι ότι δεν υπάρχει θέμα προπονητή. Στην συνέντευξη τύπου της προηγούμενης Παρασκευής, μετά την έντονη προπονητολογία και σχετικά δημοσιεύματα που ακολούθησαν την ήττα στο Κορωπί, ρώτησα ευθέως και τον Σηφάκη: «νιώθετε ότι είστε προπονητής υπό προθεσμία;» αλλά απάντηση δεν πήρα. Μετά το παιχνίδι με τον Αίαντα, επίσης δεν έδωσε καμία απάντηση.
Κανείς δεν λέει τα πράγματα με το όνομά τους και με μισόλογα προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα μέχρι την τελική ρήξη, που με μαθηματική βεβαιότητα πλησιάζει. Η αντίστροφη μέτρηση για τον Σηφάκη έχει αρχίσει εδώ και μέρες και το ξέρει και ο ίδιος. Αν δεν υπάρξει πρωτοβουλία από πλευράς του (παραίτηση) δεν θ’ αλλάξει κάτι ως το παιχνίδι με τη Ρόδο.

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του αγώνα, αυτός θα είναι ο τελευταίος για τον Κρητικό τεχνικό. Η διοίκηση προετοιμάζει την επόμενη μέρα και έχει έρθει σε επαφή με άλλους προπονητές. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, σήμερα το απόγευμα έχει προγραμματιστεί ραντεβού με έναν εξ’ αυτών στην Αθήνα!



Share

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πάλι τα ίδια; Ας ξεχάσουμε και φέτος την άνοδο. Αλλάζοντας κάθε λίγο τον προπονητή δεν κάνεις ομάδα.

Ανώνυμος είπε...

Με ποιον έχουν ραντεβού, με τον Μίχο;

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν γράφεις ότι οι παίχτες διώχνουν τον Σηφάκη;

Ανώνυμος είπε...

Δε ξέρω αν είναι οι παίχτες αν κρίνεις το πανηγυρισμό μετά ο γκολ με τη Σαλαμίνα..

χristos 6

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι...δε νομίζω ότι θα βοηθούσε τώρα μία αλλαγή προπονητή!

xristos 6

Ανώνυμος είπε...

Το ίδιο έλεγε ο Ντέμης για τον Φερέρ...

WARRIORS GATE 6 AGRINIO είπε...

Kala as fugei o sifakis an k den sumfwnw na to kapsoume prin ton agwna me tin rodo ... se kathe omada o proponitis exei duskoles stigmes gia to sifaki autes oi duskoles stigmes irthane twra ... den prepei na fugei o sifakis ntaksi exei kanei geles alla se mia omada den fteei o proponitis an oi pextes den einai pathiasmenoi kai den trelenontai gia tin omada...


Oso gia to neo proponiti den pisteuw na rthei o kolo gauros o mixos giati tote tha exoume oikogeniakes sublokes !!! Dioti den borei 1 kragmenos gauros na rthei sto PANAITOLIKO mas !! Den tha ginoume pote Pas giannena !!

WARRIORS GATE 6 AGRINIO είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.