Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2008

Ενωμένοι κατά της γκρίνιας

Η πρώτη κοινή ανακοίνωση οργανωμένων φορέων του οπαδικού κινήματος του Παναιτωλικού είναι γεγονός! Με αφορμή τη γκρίνια που έφερε η ήττα στο Κορωπί, ο Σ.Φ.Π. Αθηνών GUERREROS και ο Όμιλος Φιλάθλων Θύρα 6-WARRIORS εξέδωσαν ανακοίνωση στήριξης της ομάδας και απομόνωση όσων δημιουργούν προβλήματα με τη συμπεριφορά τους.
Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Σταθεροί στις θέσεις μας από την αρχή της χρονιάς και λαμβάνοντας υπόψη τις διάφορες μουρμούρες και αποδοκιμασίες που ακούστηκαν μετά τις τελευταίες άσχημες εμφανίσεις της ομάδας, ειδικά στα εκτός έδρας, νιώθουμε την ανάγκη και την υποχρέωση να ξεκαθαρίσουμε για ακόμη μια φορά την μια και μοναδική μας θέση:
Στηρίζουμε την ομάδα, ενισχύουμε τις προσπάθειες της μέχρι τέλους με μια και μοναδική απαίτηση την ΑΝΟΔΟ.
Οι διάφοροι Παναιτωλικάρες προπονηταράδες της εξέδρας που αποδοκιμάζουν και γιουχάρουν τους Παίχτες, Πρόεδρο και Διοίκηση δεν εκφράζουν το σύνολο των φιλάθλων του Παναιτωλικού μας και ειδικά των οργανωμένων και το μόνο που καταφέρνουν είναι να κάνουν κακό στην ομάδα.
Αυτοί οι ψευτόμαγκες πρέπει να απομονωθούν και να εκδιωχθούν από το γήπεδο.
Όσον αφορά την αγωνιστική πτώση της ομάδας μετά την διακοπή του πρωταθλήματος, το μοναδικό που οφείλουμε να πούμε είναι το εξής: Τιμήστε τα συμβόλαια σας και παν απ’ όλα τιμήστε τον υγιή κόσμο που σας ακολουθεί και σας στηρίζει παντού.
Η άνοδος θα έρθει με πάθος για την νίκη. Για να τελειώνουμε οι οργανωμένοι στηρίζουν τις προσπάθειες της ομάδας. Ταμείο κάνουμε στο τέλος με την απαίτηση να βγει θετικό.



Share

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προσεξετε μην αλαξετε και σεις γνωμη γιατι τα γραπτα μενουν.

Ανώνυμος είπε...

Τι εννοείς. Ποιος να αλλάξει γνώμη και σε ποιο πράγμα;

GODFATHER είπε...

Oπως λεμε και στην ανακοινωση ο απολογισμος θα γινει στο τελος της χρονιας.Με τη γκρινια δεν θα βοηθησουμε την ομαδα να πετυχει τον στοχο της,αυτο ειναι το μονο σιγουρο.

ΧΡΗΣΤΟΣ είπε...

Που υπάρχει γκρίνια;

painkiller είπε...

Στο Αγρίνιο υπάρχει γκρίνια και δυσαρέσκεια ειδικά για τον προπονητή της ομάδας.Μπορεί δικαιολογημένα αλλά το πρωτάθλημα είναι σε κομβικό σημείο και δεν πρέπει να παρεμβαίνουμε στο έργο του προπονητή.Στο τέλος γίνεται το ταμείο για όλους...

ΦΛΑΜΙΝΓΚΟ08 είπε...

Συγνωμη που θα το πω αλλα η ομαδα δεν τραβαει.Μακαρι να διαψευτω και να ανεβει κατηγορια