Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2008

Όλοι στην αποστολή

Δεν γνωρίζουμε αν είναι αναποφάσιστος ο ίδιος ή δεν θέλει να αφήσει κάποιον (απ’ τους νέους κυρίως) στο Αγρίνιο για Σαββατοκύριακο ο Σηφάκης, αλλά πήρε όλους τους ετοιμοπόλεμους παίκτες του στην αποστολή για το παιχνίδι με το Κορωπί.
Είναι 21 τον αριθμό: Λιούρδης, Μπαμπανιώτης, Αβραμίδης, Μπελεβώνης, Γκόλιας, Μήτσης, Πρίπου, Ρούσσης, Κατράνας, Σίμος, Μπαντάς, Νάιντος, Δέντσας, Βαγγελής, Σάμπο, Κουτσουρές, Σκαρμούτσος, Ζορμπάς, Καρακατσάνης, Ζουρούδης και Πάβελα.
Εκτός έμειναν οι τραυματίες Φελεγκάκης, Λαδάς, Σόου, Μπουσινάκης, Ντε Φραντσέσκο και οι Νικολαΐδης, Καλοκαίρης, Νάκος, Δράκος.
Ο τεχνικός του Παναιτωλικού στις δηλώσεις του επεσήμανε: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και στόχος είναι να συνεχίσουμε τα θετικά αποτελέσματα και να βελτιώσουμε τον αγωνιστικό μας ρυθμό. Είναι παιχνίδι με πολλά κίνητρα, αφού εκτός από την κατάκτηση των τριών βαθμών, η ομάδα μπορεί να φτάσει πιο κοντά στην κορυφή. Κίνητρο είναι η νίκη για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι. Το πιο σημαντικό κίνητρο είναι να δώσουμε μεγάλη χαρά και ικανοποίηση στον κόσμο και τους εαυτούς μας. Σοβαρότητα, συγκέντρωση, αγωνιστική πειθαρχία, συνοχή και συνεργασία των γραμμών και των πλευρών μας, πάθος, δύναμη και αποφασιστικότητα, είναι τα στοιχεία που πρέπει να έχουμε. Αν έχουμε αυτά τα στοιχεία τότε δύσκολα μπορούμε να χάσουμε από οποιαδήποτε ομάδα της κατηγορίας. Απέναντί μας έχουμε μια ομάδα που για τους δικούς της λόγους θέλει κι αυτή τους βαθμούς και όπως γνωρίζεται μία από τις διεκδικήτριες πέρασε με απώλειες από κει. Δεν θέλουμε να το πάθουμε και εμείς. Δουλεύουμε για να αντιμετωπίσουμε τα πλεονεκτήματά της και να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες της. Ξέρουμε ότι κοντά μας έχουμε πάρα πολύ κόσμο και έχουμε ενώσει το τρίπτυχο διοίκηση – αγωνιστικό τμήμα – κόσμος. Ελπίζω να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Στις 6.30 η σύσσωμη η αποστολή θα δώσει το παρόν στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Φιλάθλων Παναιτωλικού Αθήνας.



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: