Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2008

Προβληματισμός αλλά και αισιοδοξία

Στην αναζήτηση των αιτιών που οδήγησαν στην ήττα στο Κορωπί βρίσκονται στον Παναιτωλικό. Υπάρχει προβληματισμός, αλλά ταυτόχρονα και αισιοδοξία ότι θα βελτιωθεί η κατάσταση. Στη σημερινή συνέντευξη τύπου έδωσε το παρόν μετά από πολύ καιρό και ο πρόεδρος Φώτης Κωστούλας, ο οποίος δήλωσε:
«Στα τελευταία παιχνίδια βλέπουμε όλοι μας ότι, ενώ είχαμε πάρει μια καλή πορεία για αρκετά μεγάλο διάστημα, μετά τη διακοπή κάπου αρχίσαμε απ’ την αρχή. Παρότι βλέπω ότι η ομάδα έχει καλύτερη παρουσία απ’ τις αρχές του πρωταθλήματος, δεν είναι αυτό που θέλαμε. Τουλάχιστον αυτό λένε τα αποτελέσματα. Η μεγάλη ατυχία που είχαμε στο παιχνίδι με το Κορωπί, μας προβληματίζει όλους και μας κουνάει τον κώδωνα του κινδύνου, μήπως τελικά παρασυρθούμε μακριά από τον στόχο. Κάθε απώλεια μας φέρνει μακριά από το στόχο μας, αλλά να μην μας φέρει τόσο μακριά που τον χάσουμε. Χθες είχαμε με όλη την ομάδα συζήτηση και προσπαθούμε, διοίκηση, τεχνικοί, παίκτες, να δούμε τι είναι αυτό που έφταιξε, να το ξεπεράσουμε και να το αφήσουμε πίσω.
Το καλό είναι ότι υπάρχει ένα πολύ θετικό κλίμα. Υπάρχει αισιοδοξία παρά τη στεναχώρια που μας έδωσε η τελευταία ήττα και βλέπω τους παίκτες μας να είναι έτοιμοι να συνεχίσουν με τον καλύτερο εαυτό μας, για να φτάσουμε εκεί που πρέπει».

Ρωτήσαμε το αφεντικό της ΠΑΕ αν υπάρχει θέμα προπονητή, αφού έχει αναπτυχθεί μια τέτοια φημολογία και οδήγησε σε σχετικά δημοσιεύματα, που αναφέρουν ότι ο ίδιος ζήτησε εξηγήσεις από τον προπονητή, ή πολύ περισσότερο ότι τέθηκε θέμα απομάκρυνσής του.
«Δεν υπάρχει επιχείρηση που να μην γίνονται ανάλογες συναντήσεις και ειδικά όταν συμβαίνουν πράγματα που την απομακρύνουν από τους στόχους» είπε ο Φώτης Κωστούλας. «Μια τέτοια συζήτηση, όχι μόνο με τον προπονητή, αλλά όλα τα στελέχη, επιβάλλεται να γίνεται. Αυτή η κουβέντα έγινε και με τον Σηφάκη και όλους τους άλλους, ψάχνοντας να βρούμε τις αιτίες και κυρίως τις επόμενες κινήσεις και λύσεις των προβλημάτων, που δεν θεωρώ ότι είναι και τεράστια. Αυτό έγινε και τίποτα άλλο. Η κουβέντα που έγινε με τον Μύρωνα Σηφάκη είναι να κοιτάξουμε να μην έχουμε ξανά αυτό το αποτέλεσμα, τουλάχιστον από ομάδες που είναι αυτής δυναμικότητας. Αυτό ειπώθηκε και δεν θεωρώ ότι είναι κάτι καινούργιο ή παράξενο. Μια φυσιολογική συζήτηση είναι. Αν μετά απ’ αυτό κατέληξε να γράφεται ότι έχουμε αλλαγή προπονητή, εντάξει, ξεφύγει από το στυλ της κουβέντας που είχαμε».

Ο Μύρωνας Σηφάκης στον οποία απευθύνθηκε η ερώτηση, είπε ότι «ο πρόεδρος απάντησε στην ερώτηση» και τόνισε ότι «ο πρωταθλητισμός χρειάζεται αντοχές και όλα τα επίπεδα όταν έχεις ήττες κακές, Αυτή η ήττα ήταν κακή γιατί εκτός από το ότι στεναχωρηθήκαμε όλοι, απογοητεύσαμε και τον κόσμο μας. Αυτό είναι που μας πειράζει περισσότερο. Όταν αντιμετωπίζεις δυσκολίες και άτυχες στιγμές, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να αντιστέκεσαι και να πεισμώνεις. Δεν χάνουμε την πίστη μας στους ποδοσφαιριστές και την ομάδα μας. Θα προσπαθήσουμε να δείξουμε χαρακτήρα, προσωπικότητα και μεγάλη θέληση στα επόμενα παιχνίδια για να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες, Αυτό κάνει κάθε σοβαρή ομάδα, αυτό κάνουμε και εμείς. Συγκεντρωνόμαστε στο παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας, το οποίο θέλει προσοχή γιατί όπως αντιληφθήκατε σ’ αυτό το πρωτάθλημα δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια για κανέναν».



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: