Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2008

Δίκαιο το "Χ"

Δίκαιο χαρακτήρισε το αποτέλεσμα του αγώνα στη Ρόδο ο Μύρωνας Σηφάκης. Στη συνέντευξη τύπου είπε: «Ξεκινήσαμε δυνατά και αποφασιστικά στο α’ ημίχρονο. Είχαμε τον έλεγχο σε όλη τη διάρκειά του και κρατήσαμε τον αντίπαλο του επιτρέψαμε να κάνει επιθετικές προσπάθειες. Δημιουργήσαμε ορισμένες προϋποθέσεις να πλησιάσουμε στο γκολ, κάτι το οποίο δεν έγινε. Στο β’ ημίχρονο ο αντίπαλός μας ισορρόπησε το παιχνίδι, μας πίεσε περισσότερο, αλλά είχαμε καλή αμυντική λειτουργία και προσπαθήσαμε να εκμεταλλευτούμε τους κενούς χώρους. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό να περάσουμε τη μπάλα στους επιθετικούς μας και στον άξονα στον Σάμπο και τον Κουτσουρέ για να αιφνιδιάσουμε. Το κάναμε σε ελάχιστες περιπτώσεις. Η Ρόδος μας δημιούργησε προβλήματα μόνο με στημένες φάσεις και ειδικά στο τέλος στην ευκαιρία που απέκρουσε ο Λιούρδης. Είναι δίκαιο το αποτέλεσμα σ’ ένα παιχνίδι που έγινε σε δύσκολες καιρικές συνθήκες και κυριάρχησε η δύναμη, το πάθος και είχε λίγες ποιοτικές φάσεις».




Share

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μερικές φορές κάλο είναι και το Χ.
Συγχαρητήρια για την σελίδα.Υπάρχει ένα μικρό προβληματάκι με το link της ΛΕΦΙΠΑ.Αν μπορείς διορθωσε το.Καλή συνέχεια

ΧΡΗΣΤΟΣ είπε...

Διορθώθηκε το Link της ΛΕΦΙΠΑ. Ευχαριστώ για την επισήμανση.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ (ΣΤΗ ΝΕΡΟΤΡΙΒΗ ΣΤΗ ΜΥΡΤΙΑ ΠΗΓΑΤΕ;;;) ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΣΤΙΚΤΟ!

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια για τη σελίδα...Καλό είναι και το Χ. Νίκη τώρα με το Ρέθυμνο και όλα θα πάνε καλά..Έχουμε δρόμο ακόμα...

Ανώνυμος είπε...

Καταλαβαίνω ότι η ομάδα είχε μια περίοδο ντεφορμαρίσματος όπως είχε και τέτοια εποχή πέρισυ. Περιμένω όμως μια καλύτερα εικόνα με το Ρεθυμνο σε σχέση με τα 2 προηγούμενα παιχνίδια. Επίσης θέλω ο Παναιτωλικός να κατέβει στην Πάτρα για το 2πλό ή έστω για το Χ και να αποδείξει ποιος είναι το αφεντικό της κατηγορίας!

Ανώνυμος είπε...

Να σπαταλάει τρία χρόνια ο Κωστούλας τόσο χρήμα που δεν ξόδεψαν όλες οι διοικήσεις της τελευταίας εικοσαετίας μαζί, να παίρνει όποιον παίχτη του ζητάει ο προπονητής και να βλέπει μια ομάδα να σέρνεται, δεν είναι ότι καλύτερο. Αν "πετάξει" πάλι η άνοδος, φοβάμαι θα τα βροντήξει, όσο και αν δείχνει τύπος που δεν τα παρατάει εύκολα.

ΦΛΑΜΙΝΓΚΟ08 είπε...

Δεν υπαρχει προβλημα θα μεινουν τα εργα του και θα εχουμε το καλυτερο γηπεδο στο ερασιτεχνικο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
Ας μιλησουμε σοβαρα υπαρχει προβλημα στον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ κατι φταιει και αν δεν λυθει δεν βλεπω ΑΝΟΔΟ.Ισως στον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ ισχυει το ανεκδοτο με τον τραγο.

Ανώνυμος είπε...

Ποιο είναι το ανέκδοτο με τον τράγο, δεν το ξέρω.