Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2008

Αφιερωμένη σε φίλους και εχθρούς

Ανακουφισμένος από τη νίκη και χωρίς διάθεση να απαντήσει σε ερωτήσεις εμφανίστηκε στη συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι ο Μύρων Σηφάκης.
«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας αι όχι μόνο νίκη, όπως και στον κόσμο που μας συμπαραστάθηκε. Αφιερώνουμε αυτή τη νίκη σε όσους μας συμπαραστάθηκαν και μας πιστεύουν και σε όσους δεν πίστευαν και δεν πιστεύουν σ’ εμάς, τους αφιερώνουμε τη νίκη και θα προσπαθήσουμε στη συνέχεια να τους κάνουμε να πιστέψουν.
Μπήκαμε δυνατά και αποφασιστικά στο α’ ημίχρονο και μπορούσαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι με δύο και με τρία γκολ διαφορά. Δεν το πετύχαμε και στο β’ είχαμε ένα αγχωτικό παιχνίδι απ’ την πλευρά μας, αλλά ταυτόχρονα με ουσία και σοβαρότητα στην αμυντική μας λειτουργία σε όλη τη διάρκειά του. Εκτός από το σουτ και την απόκρουση του Λιούρδη και μία ατομική ενέργεια μετά από αλλεπάλληλες κόντρες, ελέγχαμε πλήρως το παιχνίδι. Κοιτάμε τη συνέχεια».
Ολοκληρώνοντας την αρχική του τοποθέτηση ο Σηφάκης έσπευσε να ξεκαθαρίσει: «Για να σας προλάβω, ότι ερωτήσεις και να μου κάνετε, η απάντηση θα είναι ίδια: Απαντάω με τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων. Έχω μάθει στη ζωή μου Να σέβομαι και να εκτιμώ κάθε αντίπαλο. Ο Παναιτωλικός χρειάζεται αντοχές, χαρακτήρα και προσωπικότητα, κάτι που δείξαμε σήμερα και πρέπει να δείξουμε στα επόμενα είκοσι παιχνίδια».
Τον ρωτήσαμε να σχολιάσει το γεγονός ότι όλοι οι παίκτες όταν μπήκε το γκολ έτρεξαν πάνω του και μαζί πανηγύρισαν. Η απάντηση που πήραμε ήταν «ουδέν σχόλιο. Ότι καταλαβαίνετε, καταλαβαίνετε».
Η δεύτερη ερώτηση αφορούσε την εμφάνιση του Κουτσουρέ. Είχε ερωτηθεί και στη συνέντευξη της Παρασκευής και τότε είχε απαντήσει ότι Δέντσας και Σάμπο είναι καλύτεροι γι’ αυτό παίζουν και όλοι οι παίκτες θα έχουν ευκαιρίες που όταν τους δοθούν, πρέπει να είναι έτοιμοι να τις αρπάξουν. Τον ρωτήσαμε αν κατά τη γνώμη του ο Κουτσουρές άρπαξε την ευκαιρία και η απάντηση ήταν «περιμένετε να δείτε για να καταλάβετε. Αν δεν έχετε καταλάβει μέχρι τώρα ότι αυτά που λέω τα κάνω πράξεις, περιμένετε τη συνέχεια για να καταλάβετε».



Share

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Σηφάκης έμεινε μόνος του. Ούτε οι δικοί του παίκτες δεν τον πιστεύουν πια. Για τη διοίκηση δεν το συζητάω, περιμένει την ευκαιρια να τον διώξει.

Ανώνυμος είπε...

Κάθε χρόνο τα ίδια. Πάντα ο προπονητής φταίει. Στο τέλος η ομάδα μένει στη Γ'