Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2008

Αναποφάσιστοι

Τελικά η εξεύρεση προπονητή αποδεικνύεται πολύ πιο δύσκολη υπόθεση απ’ ότι υπολόγιζαν στον Παναιτωλικό. Τέσσερις μέρες μετά τη διακοπή της συνεργασίας με τον Μύρωνα Σηφάκη, η διοίκηση παραμένει αναποφάσιστη. Το ενδεχόμενο να επιμηκυνθεί το μεταβατικό διάστημα είναι πλέον πολύ μεγάλο. Ελάχιστοι τις προηγούμενες μέρες θεωρούσαν ότι ο Παναιτωλικός μπορεί να πάει στην Πάτρα με το δίδυμο Βασιλείου – Ταράσης (φωτο), αλλά σήμερα το συγκεκριμένο σενάριο φαντάζει ως πιθανό.
Οι υπεύθυνοι της ομάδας έχουν κάνει τις επαφές τους με προπονητές. Φαίνεται ότι δεν έχουν βρει εκείνον που πληροί τις προϋποθέσεις και χωρίς πολύ σκέψη θα μπορούσαν να του αναθέσουν την ευθύνη να οδηγήσει την ομάδα στο πρωτάθλημα. Όλοι οι υποψήφιοι «βράζουν στο ίδιο καζάνι», ενώ δύσκολα μπορεί να παρουσιαστεί κάποια εξαιρετική ευκαιρία. Έτσι δεν υπάρχει πρόσωπο που να συγκεντρώνει την καθολική εκτίμηση, με αποτέλεσμα να γίνονται διαφορετικές εισηγήσεις προς τον πρόεδρο. Οι συναντήσεις και συζητήσεις των μελών της διοίκησης είναι συχνές, αλλά δεν έχουν καταλήξει σε αποτέλεσμα. Ούτε σήμερα υπάρχουν πολλές ελπίδες να ληφθεί απόφαση.
Παρά τις περί του αντιθέτου δοξασίες, δεν έγινε καμία επαφή με τον Βασίλη Ξανθόπουλο που παραιτήθηκε από την Παναχαϊκή. Γενικότερα, για μία ακόμα φορά, φαίνεται πως η διοίκηση δεν προσανατολίζεται σε ντόπιο τεχνικό.
Σήμερα οι παίκτες έχουν ρεπό και από αύριο θ’ αρχίσει η προετοιμασία για το παιχνίδι με την Παναχαϊκή. Στην προπόνηση της Δευτέρας δεν πήρε μέρος ο Σκαρμούτσος που είχε ενοχλήσεις από κάποιο χτύπημα στο γόνατο. Κανονικά προπονήθηκαν όλοι οι υπόλοιποι παίκτες, εκτός των μόνιμα απόντων (Φελεγκάκης, Σόου, Λαδάς, Νάιντος).



Share

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι λέει?
Ακόμη να αποφασίσουν...?

xristos 6

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΑΝ!ΜΑΣ ΓΚΑΣΤΡΩΣΑΤΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ!ΠΑΡΤΕ ΕΝΑΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΛΕΜΕ!
ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΣΗΦΑΚΗΣ ΠΙΣΩ...

WARRIORS GATE 6 AGRINIO είπε...

Thelw stin omada alefanto na tous faei tin panagia !!

Ανώνυμος είπε...

Τι τον θέλει τον προπονητή η ομάδα; Έχει μικρό και μεγάλο Μπελεβώνη, έχει Καλφούντζο που παίζει τα "μπαλάκια" στη χούφτα του, έχει Πεσίνη που τη μπάλα της... "μιλάει" απο μικρός αλλά και Γιάννη Λίτσα που την ξέρει απο τα γενοφάσκια του!!! Μην ανησυχείτε όμως όταν και αφου δωθεί η σχετική "γραμμή" θα βρεθεί και ο... προπονητής! Σύμφωνα δε με έγκυρες πληροφορίες μου μάλλον θα πρόσκειται στο... ΚΚΕ!!!