Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2008

Κωστούλας: Έχουμε τους καλύτερους φιλάθλους

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε στη σημερινή συνέντευξη τύπου ο Φώτης Κωστούλας για το σύνολο των φιλάθλων της ομάδας. Εκθείασε τη στάση τους ακόμα και μετά από άσχημα αποτελέσματα:
«Το κλίμα γύρω από την ομάδα έχει γίνει καλύτερο, από πλευράς φιλάθλων και τύπου. Είναι σημαντικό να έχουμε κριτική, αλλά να αναγνωρίζονται και τα θετικά μας. Είμαι ευχαριστημένος απ’ όλους τους φιλάθλους. Είναι απ’ τους καλύτερους φιλάθλους που μπορεί να φανταστεί κανείς, το ξέρετε και το βλέπουμε καθημερινά. Γενικότερα απ’ όλο τον κόσμο του νομού μας έχουμε μια πολύ καλή συμπαράσταση. Αυτό που με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο είναι ότι και τώρα που έχουμε αναποδιές, δεν ακούμε τη γκρίνια που ακούγαμε παλιότερα. Είναι πολύ σημαντικό και σημαίνει ότι ο κόσμος έχει υπομονή και βλέπει ότι γίνεται μια καλή προσπάθεια. Ξέρει ότι μόνο αν την υποστηρίξει αυτή την προσπάθεια θα μπορέσουμε να φτάσουμε εκεί που θέλουμε».

Τον ρωτήσαμε για την κοινή ανακοίνωση Warriors και Guerreros.
«Το ότι γίνονται τέτοιες κινήσεις είναι ένα πολύ θετικό βήμα. Με ευχαριστεί ιδιαίτερα που αν και είχαν διαφορές μεταξύ τους, τώρα καταφέρνουν να έρθουν σε τέτοια θέση, η οποία ωφελεί το σύνολο, ωφελεί όλη την ομάδα. Είναι πολύ θετικό και σημαίνει ότι έχουν καταφέρει, τουλάχιστον σ’ αυτόν τον τομέα, να κερδίσουμε βαθμούς. Αυτό θα μας ενισχύσει, είναι πολύ καλή κίνηση».

Ζητήσαμε το σχόλιό του για την προτροπή που εκφράζεται μέσω της ανακοίνωσης ότι «...πρέπει να απομονωθούν και να εκδιωχθούν από το γήπεδο...» όσοι αποδοκιμάζουν και αν θεωρεί ότι είναι επιβεβαίωση της στάσης που ο ίδιος εξ’ αρχής τήρησε στο συγκεκριμένο θέμα:
«Κακά τα ψέματα, οι γκρινιάρηδες δεν θα πάψουν να υπάρχουν, ούτε να τους βγάλουμε ποτέ από το γήπεδο. Προπονητές της εξέδρας έχουν όλες οι ομάδες. Όταν λέμε να απομονωθούν και να εκδιωχθούν, δεν σημαίνει να τους πάρουμε και να τους πετάξουμε έξω, αλλά να τους κάνουμε και αυτούς υποστηρικτές μας εάν είναι δυνατόν. Όχι όταν έρχονται τα αρνητικά και τα άσχημα να κλείνουμε το στόμα μας. Εγώ δεν θέλω να κλείνει κανένας το στόμα, αλλά να χτυπάμε το συγκεκριμένο, το υπάρχον πρόβλημα και όχι να καταφεύγουμε στη γενικότητα, γιατί έτσι δεν φτάνουμε πουθενά. Κι αυτοί οι προπονητές της εξέδρας να μας βοηθάμε να βρούμε το σωστό δρόμο, δεν είμαστε ξερόλες. Εγώ τουλάχιστον δεν είμαι, ακούω όλο τον κόσμο».



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: