Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2008

Αποβολή χωρίς κάρτα!

Ο διαιτητής Κατσικογιάννης από την Ήπειρο είχε αφήσει παραπονούμενο τον Παναιτωλικό την πρώτη φορά που τον βρήκε στο δρόμο του, στο παιχνίδι με τη Θύελλα στην Πάτρα. Αντίστοιχα παράπονα έχει και στο σημερινό παιχνίδι.
Στο 17’ και ενώ η μπάλα παίζονταν ακριβώς απέναντι, μπροστά στη μικρή εξέδρα, έτρεξε προς τον πάγκο του Παναιτωλικού και έκανε συστάσεις, όπως είδαμε απ’ την εξέδρα. Μετά από λίγο συνεχίστηκε κανονικά το παιχνίδι.
Πριν αρχίσει το β’ ημίχρονο έστειλε την 4ο διαιτητή και ζήτησε από τον ποδοσφαιριστή του Παναιτωλικού να φύγει για τα αποδυτήρια, ενημερώνοντάς τον ότι τον έχει αποβάλει!!! Προφανώς ο Κατσικογιάννης εφαρμόζει δικούς του κανονισμούς.
Αν ο Βαγγελής έκανε κάποια παράβαση ή υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα, έπρεπε να τον αποβάλει δείχνοντας του κόκκινη κάρτα στο 17’. Αυτό προβλέπει ο κανονισμός. Είναι δυνατόν διαιτητής επαγγελματικής κατηγορίας να μην τον γνωρίζει, να εφαρμόζει δικές του μεθόδους και να τον αποβάλει (χωρίς πάλι να βγάζει κάρτα) 45 λεπτά αργότερα; Έψαξα με προσοχή και το video μήπως δεν είδα καλά. Ούτε σ’ αυτό φαίνεται να βγάζει κόκκινη κάρτα απ’ το τσεπάκι του. Αντίθετα κίτρινες μοίρασε με αφθονία. Έντεκα συνολικά έδειξε, οχτώ σε παίκτες του Αίαντα και τρεις σε παίκτες του Παναιτωλικού.
Στο β’ ημίχρονο απέβαλε από τον πάγκο και τον βοηθό προπονητή Χρήστο Βασιλείου που διαμαρτυρήθηκε στον 4ο διαιτητή .



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: